2021-10-17

Az év utolsó 10 Milliószoros Teremtő Napja (10.27.): Teremtsd meg a saját pozitív világodat!

Érkezik az ide év, utolsó Tízmilliószoros Teremtő Napja, hatalmas energiákkal

2021.10. 27.-én. – az utolsó lehetőség 100x teremtő erővel rituálézni, mágiázni.

A hatodik holdhónap 4. napja a Chokör Düchen, mely „Imakerék ünnep”-et jelent.
a kilencedik holdhónap 22. napján rendezik az év utolsó Buddha ünnepét, a Lhabab Düchent, amely a Mennybemenetel ünnepe. A legenda szerint Buddha köszönetet mondott édesanyjának, mert megszabadította őt a szánszára, vagyis a születés és a halál körforgásától. Mennybe szállt az istenek közé, ahonnan később visszatért, és tanított.

Az idei év, utolsó Tízmilliószoros teremtő napja tökéletes lehetőséget ad arra, hogy kicsit lelassuljunk és befelé figyeljünk.
Ránk, akik a Vízöntő korban létező lelkek elmondható, hogy egyre többen és többen ébredünk a Tudatosságra, és a Hierarchiában lévő fejlődési szinteket tudatosan éljük meg, választjuk utunkat.

A mai, felgyorsult világ, néha Önmagából kiforduló világ is az ébredési folyamatra ösztönöz Minket, sürget, mert itt van, elérkezett az idő a változásra!
Annyira, hogy a ma Embernénél egyre gyakoribb az az eset, hogy az adott életében több inkarnációnyival karmát kell ledolgoznia, sőt az is egyre gyakoribb, hogy az adott életben okozott, karmikus tetteink nem visszük tovább, még az adott életben le kell dolgoznunk.
Itt az idő, hogy az ébredés folyamatát elmélyítsük, nyissunk Önmagunk felé és megérthessük az életünkben jelen lévő, ok-okozati szituációkat.
Az idei év utolsó, Tízmilliószoros Teremtő Napja azért hatalmas lehetőség, mert minden aktuális folyamatainkat, tízmilliószor erőteljesebb energiákkal támogatja, mint például:
– megbocsátást Önmagunknak és másoknak,
– az elengedést, nem csak a negatív embereket és élethelyzeteket, de az önbüntető programjainkat és káros szokásainkat,
– a teremtésben is tízmilliószor több energiát kapunk.
Tárd fel a problémát – engedd el ami káros – emeld be az újat.
Ez a három dolog elengedhetetlen lelkünk felszabadításához.
A tízmilliószoros napokon érdemes befelé fordulni, foglalkozni önmagunkkal és Önmagunk elfogadásával, békét kialakítani Önmagunk és Lelkünk számára. A hála most még nagyobb figyelmet kap, hiszen „akinek hálája van, annak mindene van”.
Konkrétan hogyan is tudom ezeket a hatalmas energiákat a hasznomra és ezáltal a közösség hasznára is fordítani?
– Érdemes megállni egy pillanatra és hálát adni Istennek, a Szellemi Vezetőknek és mindazon felemelkedett Mestereknek, akik folyamatosan kísérik és segít a Földi lelkek útjait.
– Ezeken a napokon, mivel minden tízmilliószoros erővel hat vissza ránk, érdemes a szeretetre, a hálára, a teremtésre, a megbocsájtásra és Önmagunkra, Önmagunk elfogadására koncentrálni.
– Érdemes befelé figyelni és az éppen zajló folyamatainkra.
„Teendők” az év első, tízmilliószoros napjára:
– Már október 26.-án próbáljuk kicsit lecsendesíteni a gondolatainkat. Átgondolni, hogy hol áll az életünk, folyamatainkkal kit és mit szolgálunk. Megfigyelni testünk és lelkünk jelzéseit, üzeneteit.
Lefekvés előtt – és közvetlen ébredés után- , amikor a tudatalattink aktívabban működik mint a tudatos énünk, sokkal nyitottabbak vagyunk a teremtésre, hisz a tudatalattink a dominánsabb. Tehát már előző éjjel, lefekvés előtt, ellazult állapotban mantrázzuk:
– A holnapi nap fókuszált, és pozitív leszek. Csak a szeretetre koncentrálok. Bármi negatív, vagy váratlan dolog ér, engem semmi sem zökkenthet ki a pozitivitásból. Az energiám nagyon magasan fog rezegni. Holnap (is) mindenért hálás leszek! Megengedem, hogy a tízmilliószoros napon valóra váljon minden álmom és vágyam!
– A tízmilliószoros napot érdemes hálával kezdeni! Adj hálát mindennek és mindenért! A természetnek, a bútoraidnak, a munkahelyednek, a családodnak, a háziállataidnak, legyél ma Te a két lábon járó hála! Azért is amid van, és azért is amit szeretnél, hisz a hálaadásod az Univerzum, a Mindenség ma tízmilliószorosan támogatja!

– Segíts másoknak! Mondd el az érzéseidet!
Örömből adj mindent! Ne az vezéreljen, hogy az általad adott dolgokat tízmilliószorosan kapod vissza, mert akkor a szándékba folynak az energiáid.

– Jelentsd ki, hogy ma egy tökéletes napod lesz és semmi sem állhat a boldogságod útjába!
– Légy boldog! Ne engedd, hogy bármi is lehúzzon, vagy örömöd útjába álljon! Ha még is? Engedd el! Ezen a napon engedd el, rá érsz foglalkozni vele máskor!
– Étkezz egészségesen, igyál sok vizet!
– Mosolyogj, örvendj, hisz olyan csodálatos az élet!
– Mozdulj ki a természetbe, kapcsolj ki! Engedd, hogy a természet energiája megtisztítsa és átjárja tested-lelked!
– Hallgass magas rezgésszámú zenéket!
– Szeress! Szeress feltétel nélkül! Első sorban Önmagad, aztán természetesen mindenki mást!
– Készíts egy listát arról, hogy mik azok a régóta nem működő helyzetek, szituációk, személyek, szokások, berögződések, amelyeket szeretnél végre egyszer s mindenkorra lepakolni, elengedni, útjára bocsátani!
– Készíts egy listát arról, mi mindent szeretnél megteremteni! Mindig jelen időben fogalmazz és pontosan! Ne azt mondd, hogy szeretnék majd egy labdát, hanem fogalmazz úgy, hogy csodálatos, piros-pöttyös labdám van, amely mindig örömmel tölt el!

Szólítsd meg az Univerzumot és a Mindenséget! NAMASTE Forrás: Cintia Mercédesz Berczeli