2021-12-02

Bőség Angyalainak áldása hétfő éjszakára: Az elfogadás biztonságos

A bőség angyalai jóslata:

Minél inkább képessé válsz az elfogadásra, annál több erőforrás áll majd a rendelkezésedre, amit megoszthatsz másokkal. Tárt karokkal fogadj mindent, ami hozzád és rajtad keresztül érkezik, mert ez áldást hoz az egész világra.

Ez a lap segít, hogy felismerhesd és leküzdhesd a bőség akadályait – pontosabban azt az aggodalmat, hogy hogyan kapsz választ az imáidra. Az aggodalmaid megakadályoznak abban, hogy megnyílj az isteni támogatás áramlása előtt, és lelassítják vágyaid manifesztációját.
Miután Istenhez fohászkodtál valamiért, bízz benne, hogy Isten olyan módon fog válaszolni, ami minden érintett számára a legjobb. Ha cselekedned kell, hogy segítséget kaphass, egyértelmű útmutatás érkezik, hogy tedd ezt, ismétlődő ötletek, ösztönös megérzések vagy fizikai jelek szintjén.

Megerősítés: Isten a Forrásod

Az isteni Forrás mindent megad neked, amire szükséged van. Az elfogadáshoz a hited nyitja meg a kaput. Isten követői számára nem létezik hiány, nincsenek korlátok, csak hatalmas bőség van, melyben mindnyájan osztozunk.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy a munkád nem a Forrásod – Isten a Forrásod. Ha aggódsz a munkád miatt, hogy az emberek megveszik-e majd a termékeidet vagy igénybe veszik-e a szolgáltatásodat, azzal akadályozod a bőség áradását. Itt az idő, hogy a valódi Forrásodra koncentrálj mindennel kapcsolatban, amire szükséged van az életedben, és ami a célod.

Isten mindenütt jelen van, ami azt jelenti, benned is ott van minden helyzetben, ami miatt aggódsz.

Fogalmazd meg, mivel kapcsolatban érzel kételyeket – például “előléptetést és fizetésemelést szeretnék a munkahelyemet”, vagy “eladom a lakásomat”. Azután tedd az aggodalmad elé, hogy “Istenem, kérlek, segíts” vagy “köszönöm, Istenem, hogy segítesz”.
Ahogy az aggodalmad imává alakítod, azonnal érezni fogod az energiák pozitív változását.

Megújult hited kitárja a csodálatos megoldások kapuját. Azt is tartsd észben, hogy az imákra gyakran váratlan válasz érkezik. Előfordulhat például, hogy az előléptetésed egy másik munkahelyen történik meg. Isten megoldásai azonban mindig a javunkat szolgálják.

error: Védett tartalom!