2021-10-17

Csillagjegyek, amelyek válságot képesek előidézni….

Egy kapcsolatban élni nem is olyan könnyű feladat, és vannak hibák, amiket egyesek hajlamosabbak elkövetni, mint mások. Te magadra ismersz a csillagjegyedre jellemző baklövések alapján? Elő szoktad idézni ezeket a válsághelyzeteket, vagy már megtanultad kezelni a dolgot?

KOS

A Kos őszintén, szívből él, és ha valamibe beleveti magát, akkor azt teljes lendületből csinálja.

Ma szórakoztató nap állhat ön elõtt, kedves Kos, legyen szó munkáról, vagy éppen egy közös családi programról, szinte mindegy, bármelyik esetben rendkívül jól fog szórakozni. Amennyiben mégis valaki ünneprontóan lépne fel önnel szemben, akkor se hagyja, hogy tartósan elvegyék most a jó kedvét. Élvezze ezt a szép napot!

Ez a hirtelenség azonban egy kapcsolat elején megrémítheti a másikat, mert lehet, hogy ő még nem áll készen arra, hogy fejest ugorjon a dolgokba, vagy nem tudja, mennyire veheti komolyan a Kost, aki a második randi után már az összebútorozást tervezgeti.

BIKA

A Bika a szíve mélyén igazi romantikus lélek, de nem mindig könnyű számára ezt kimutatni.

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Mivel félsz attól, hogy sebezhetőnek látszódj, hajlamos vagy hallgatni az érzéseidről akkor is, amikor a másiknak szüksége lenne rá, hogy ezekről beszélj vele.
Bár a ragaszkodásod mély és valódi, sokszor nehéz lehet ezt a párodnak is az értésére adni.

IKREK

Egy fenékkel nem lehet két lovat megülni, és az Ikrek sokszor tapasztalja is ezt a problémát.

Egészen új ismeretekkel gazdagodhat ma, kedves Ikrek, melyek sokat segíthetnek az elõrejutásban, vagy akár nagyban szélesíthetik látásmódját. Mindkettõ nagyon hasznosnak bizonyul, emellett pedig, szinte biztos, hogy egy igazán szórakoztató napot zárhat majd, mikor este nyugovóra tér.

Szeretsz kapcsolatban lenni, szeretsz szeretni és szeretve lenni, de nehezen adod fel a szingli élet előnyeit, márpedig, ha két világ között egyensúlyozol, annak könnyen az lehet a vége, hogy egyikben sem tudsz kiteljesedni.

RÁK

A Rák hajlamos az önfeláldozásra, és arra, hogy egymaga próbálja megoldani az összes párkapcsolati problémáját, elfeledkezve arról, hogy itt mindig kettőn áll a vásár.

Egy csodálatos nap állhat ön elõtt, kedves Rák, amikor is egy kisebb baráti, vagy éppen családi összejövetelre kerülhet sor, finom ételekkel, nagy beszélgetésekkel, sztorizgatással, így meg van rá minden esély, hogy igazán jól érezze magát. Ne töltsön túl sok idõt a háttér munkálatokkal, inkább élvezze a jó társaságot!

Ha a másik hozzászokik ahhoz, hogy mindig minden terhet te veszel a nyakadba, az nagyon eltolhatja az erőviszonyokat, és megakadályozhatja, hogy egészségesen működjön a kapcsolatotok.

OROSZLÁN

Az Oroszlán szeret a középpontban lenni, imádja, ha csodálják és elismerik, és ebből a szerepből nem is szívesen enged.

Készüljön, kedves Oroszlán, ugyanis, ma nagy eséllyel az események középpontjába kerület, de legalábbis, szavainak sokan adhatnak hitelt, így minden, amit mond, annak súlya lesz. Ettõl függetlenül, nincs különösebb aggodalomra ok, egyszerûen csak adja önmagát, s mondja el õszintén, mit is gondol valójában, ezzel most biztosan nem fog mellényúlni!

Ha a másiknak nagyon szüksége van rád, akkor persze háttérbe tudod szorítani saját magadat, de előfordulhat, hogy ezt az igényt nem veszed időben észre, vagy nem veszed eléggé komolyan, és az önzéseddel megsebezheted a másikat, és a kapcsolatotok egyensúlyát is.

SZŰZ

A Szűz számára fontos a harmónia, és nehezen enged be valakit a személyes életterébe.

Ma nagy erõk munkálkodhatnak önben, kedves Szûz, s szellemileg is lehet alkalma kiteljesedni, akár röpke magányában, akár egy esemény kapcsán. Bárhogy is legyen, amikor majd a végére ér napjának, egész biztosan úgy fogja gondolni, ha valamikor, hát ma reggel igazán érdemes volt felkelnie, s megélni a történteket!

Ha mégis így tesz, akkor is sokáig tarthat fent falakat, amiket akkor sem enged lebontani, amikor a másik már egészen közel engedte őt magához.
Ezzel viszont bizalmatlanságot kelthet, vagy azt éreztetheti a másikban, hogy nem bízik meg benne, nem tartja őt elég jónak.

MÉRLEG

A Mérleg imád flörtölni, és mivel jellemzően nagy hatással is van a másik nemre, nehéz számára ezzel leállni, akkor is, amikor kapcsolatban van.

Akár dolgozik ma, akár pihenõidõszakát éli, annyi bizonyos, hogy egy komolyabb üggyel kerülhet szembe, ami meglehetõsen érzékenyen érintheti sajátos igazságérzetét. Mielõtt heves érvelésbe kezdene, gyõzõdjön meg róla, kedves Mérleg, hogy nem-e csak pletyka az egész, vagy, hogy vita partnere egyáltalán rendelkezik-e kellõ felkészültséggel ahhoz, hogy érdemi eszmecserét lehetne vele folytatni, másképp kár lenne pazarolnia idejét és energiáit olyasmire, aminek nincs sok értelme.

Lehet, hogy számára mindez csak ártatlan játék, de a másiknak fájdalmat okozhat vele, esetleg indokolatlan féltékenységet ébreszt benne, ami aztán olyan konfliktusokhoz vezet, amik elkerülhetőek lettek volna.

SKORPIÓ

Igazi heves természet vagy, aki gyorsan felcsattan, és olyasmiket vághat a másik fejéhez, amiket később aztán megbán.

Meglehet, hogy ma nem sok idõt fog majd otthon tölteni, kedves Skorpió. A legesélyesebb egy családi program, melynek keretein belül részt vehetnek egy eseményen, esetleg tevékenyen is, vagy éppen kirándulnak, bicikliznek, vagy csak sétálnak egy nagyot. Akárhogy is, a legfontosabb, hogy érezzék jól magukat, s élvezzék a szabadságot!

Mivel cserébe szenvedélyes szerető is vagy, ezt egy darabig megbocsájthatják neked, de ha nem sikerül megtalálnod az arany középutat, a kilengéseidből a másiknak idővel elege lehet.

NYILAS

Nagyon nehéz számodra elköteleződni, a másiktól viszont teljes érzelmi odaadást vársz.

A mai napon, rendkívüli képzelõereje kerülhet elõtérbe, kedves Nyilas, így egyszerûen remekelhet az olyan területeken, melyek kommunikációval, vagy mûvészettel kapcsolatosak. Sokat lendíthet most az egészen még az is, hogy nagyon élvezheti, amit csinálnia kell, így igazán nem lesz nehéz helytállnia! Élvezze a sikert!

Amit azonban te nem adsz meg, azt nem várhatod el a másiktól sem, és az egyenlőtlenség olyan konfliktust szülhet, amiből csak együttműködéssel, a dolgok átgondolásával, és őszinteséggel lábalhattok ki.

BAK

A szokások rabja vagy, nagyon tudsz ragaszkodni a párodhoz is, de félsz új dolgokat kipróbálni, új terepekre merészkedni.

A mai nap nagyon labilissá teheti érzelmileg, kedves Bak, ugyanis, nagy esély van rá, hogy több aspektusban is szembe kerülnek egyesek értékrendjével, melyet nehéz lehet megállnia szó nélkül. Ha mégis reagálna, igyekezzen érvekkel, s ne erõvel harcolni az igazságtalanság ellen, mert hosszútávon, csakis annak van értelme, ráadásul, mint mélyen gondolkodó embernek, jobban is illik önhöz a szó, mint a kard.
Márpedig ha hagyod a kapcsolatotokat a megszokott mederben folyni, és nem mész a másikkal az életutunkkal járó, természetes fejlődés felé, akkor az nagy távolságot eszközölhet kettőtök közé.

VIZÖNTŐ

Racionális ember vagy, aki az érzelmek miértjét is érti, ez pedig sok kapcsolati konfliktust is megspórolhat neked.

Ma intenzív érzelmek kavaroghatnak önben, így alapvetõen, vagy nagyon fel lesz dobva, vagy éppen ellenkezõleg, hajlamos lesz mély melankóliába esni, ahonnan, nem lesz könnyû kirángatni önt. Próbálja meg valahogy megtalálni az egészséges egyensúlyt!

Ugyanakkor hajlamos lehetsz arra is, hogy a dolgokat túlanalizáld, a legapróbb jelzésen, szón is elmerengsz, és messze menő következtetéseket vonsz le belőle, ez pedig olyan helyeken is vitákat idézhet elő, ahol eredetileg semmiféle nézeteltérés nem lett volna.

HALAK

A Halak hajlamos a spiritualitásra, az érzelmi állapotok mélyebb megélésére, ami nagyon jót tehet egy kapcsolatban, de akár a féltékenységre is hajlamosabbá teheti: a fizikai megcsalás nagyon egyértelmű és számon kérhető, téged azonban ugyanennyire zavar, ha valaki érzelmileg kötelezi el magát valaki más mellett, helyetted.

Meglehet, kedves Halak, hogy már nagyon várta a mai napot. Talán némi meglepetésben is része lesz, de ami biztos, hogy nem fog unatkozni, bármi is legyen a terve mára. Minden körülmény adott, hogy jól érezze magát, éljen a lehetõséggel, s ne mondjon semmire se nemet, mert ez lehet az egyetlen, ami most elronthatná napját!

Ezeket a dolgokat viszont sokkal nehezebb reálisan látni, így könnyen lehet, hogy a megnyugvást sem leszel képes egy ilyen félelemre megtalálni.

Forrás égijoslat