2023-05-30

Csodás Tavasz – Aktív, induló erő: Születés, Kiteljesedés és Létbetörés! (múlt-jelen-jövő)

Tavaszünnep Újholddal – 2023. március 20-21.

A csodálatos Mars-Neptunusz és Vénusz-Plútó kvadrátjával egyidőben volt egy fényszületésünk.

A születés, a létbetörés és a kiteljesedés egyszerre, mekkora energiák ezek….!!

És ha mögé nézünk, megláthatjuk benne a múltat-jelent-jövőt.

Az elmúlt években, 2017. téli napfordulója óta, amikor a Szaturnusz a Nappal együttállva átlépett a bak nulla pontján, elindult egy néhány éves folyamat, aminek 2026. februárja lesz a lezáró pontja, amikor a Szaturnusz, ismét a Szaturnusz együtt áll a Neptunusszal a kos nulla pontján.

Az ott egyszerre egy lezárás és egy hatalmas kezdő lépés is lesz. Elindult ez a korszak a fény születésével és zárul a fény győzelmével, amit Szaturnusz kezd és fejez be. Azt hiszem ezt külön magyarázni sem kell. Ebben a néhány napban mintha maga ez a folyamat mutatná magát, nemcsak amiatt, hogy a Hold a fény születése és győzelme pillanatában is jelen van, aki Szaturnusz poláris párjaként mutatja a mester útját (ebben is mennyi minden rejtőzik), de azáltal is, hogy mindez egyidőben történik ezekkel a gyönyörű kvadrátokkal, amikben önmagukban megmutatja magát a mennyei-földi egysége, illetve a tudatos gondolkodás általi működés, valamint a kapu, ami azzal, hogy kinyílt, feltárta hol is tartasz vagyis milyen kozmikus erőket működtetsz, mennyire vagy tudatos erre az egészre.

A gyorsbolygók tavaszpontra érkezésével a fény győzelme pillanata van most előtérben, de ott van benne a fénymaximum is ami az irányt mutatja, azt, hogy hova lehet ezzel megérkezni. Ebben a néhány napban tehát lehetőséget kapunk arra, hogy emlékezzünk, hogy ebben a folyamatban vagyunk, amit Szaturnusz indított és Szaturnusz is fog lezárni, van egy cél, ami túlmutat a földin, de közben maga a folyamat is fontos, ami nem más mint a hétköznapok.

Ez egy gyönyörű tavaszünneplés az Újholddal (március 21) indítva a kos nulla pontján amivel kilépünk, átlépünk a fénybe. Az időjárás is úgy tűnik tavaszira fordul, mintha minden azt mutatná, hogy igen, kezdődik az évkörön az új energia, új lehetőségek indulnak, de ne felejtsük el, Szaturnusz a halak jegyében van, elindított a belső úton, amihez kapjuk mostantól a mindennapokban a fényt, az életet, a természet is hamarosan kibontja magát, bepörögnek a hétköznapok, de azért emlékezzünk, hogy akkor történik minden úgy, ahogy az számunkra a legjobb ha bentről indítjuk a folyamatokat, mert abban van meg a győzelem, a fény, az élet.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítő gondolatok

Mi az a szokás, amiről tudod, hogy ártalmas neked, vagy legalábbis anélkül jelentősen emelkedhetne az életminőséged, mégis csinálod?

Mi az a pótcselekvés, amire bár gyakran megszólal belülről egy finom emlékeztető hang, de te rálegyintesz és találsz rá egy elfogadható indokot, amiért, most mégis szükségszerű vagy megengedett ez számodra?

És a másik oldalon mi az, amiről tudod, hogy, ha másképp csinálnád, ha megtennéd, ha rendszeressé tennéd, az jelentős emelkedést, minőségi változást hozna az életedbe, mégsem teszed?

Mi az, amiről tudod, hogy előre vinne, felszabadulást hozna, örömtelivé tenne, mégsem engeded meg magadnak?
Az erőnket ezek megváltoztatására érdemes fordítani.

Abbahagyni a csodavárást, a kifogáskeresést és megtenni azt, amihez semmi másra nincs szükség csak Önmagunkra.
Botos Orsolya

error: Védett tartalom!