2023-03-26

December 16. szerda: Bak hold, írd át a jövőt!

Ez a szerdai nap nagyon érdekes – összetett is -, mivel előző cikkben már írtunk arról, hogy az elkövetkező időszak: kiváló lehet dolgok átgondolására, letételére. (december 21-ig)

Fő csapásirány: Mi az, ami már nem szolgál és esetleg lehúzó? Ez lehet egy személy, élethelyzet, rossz szokás, meg nem tett cselekedett, üres ígéret, bántások
és lelki sebek. Főként érzelmi sérülések ezek, amelyek előjöhetnek. Ezeknek feldolgozása és elengedése most ebben adventi időszakban nagyon fontos.

De térjünk vissza arra, hogy a mai nap mit jelent? A karakterszáma a napnak, 16-ból 7-es, ami a hit és a megértés száma, minden ami spirituális idetartozik. Fontos lenne, befelé figyelni és nem külsőségeknek adni helyet.
Az ezoteria világa által lehet legjobban emelkedni, pozitív energiával és gondolattal pedig átalakítani a negatívat. Át kell írni a mai nap rossz forgatókönyvet jóra, ennyi lenne a feladat.

Megerősítő gondolatok: A béke angyala vagyok. Nyugodt és zökkenőmentes időszak eljövetelét biztosítom számodra.

Zűrzavaros időszakon vagy túl, és nagyon elfáradtál. A lelked békére és nyugalomra vágyik, én pedig segítek neked, hogy ez a vágyad teljesüljön. Lehetőséget nyújtok számodra a visszavonuláshoz, az egyedülléthez, hogy megpihenj és feltöltődj. Béke költözik a szívedbe, lelked nyugalmában pedig valódi isteni éned tükröződik.
Az angyalokhoz hasonlóan még a legpusztítóbb szélviharban is talpon maradsz. Lélegezted és akaratod irányításának segítségével a legnagyobb zűrzavarban is szilárdan állsz a lábadon. Ez a belső kiegyensúlyozottság gyógyító erő, és előbb-utóbb kifelé is megnyilvánul.

Túl vagy a nehezén, utad most már egyenes és zökkenőmentes. Jelenlegi helyzeted békés megoldása várható.

error: Védett tartalom!