2021-12-01

December 2. szerda: Párkapcsolati rossz beidegződések….

Most nem feltétlenül párkapcsolatot kell lezárni, sokkal inkább egy tulajdonság sorozatot, amely inkább gátolja, mintsem gyümölcsözővé teszi a kapcsolatot.

Ez beleszólhat és negatívan hathat egy már meglévő kapcsolatunkra, vagy épp gátló tényezőt jelent boldog párkapcsolat kialakításához.

Ez a rossz tulajdonság lehet, féltékenység, túlzó ragaszkodás, irányítási problémák, amikor a másikat irányítani szeretnénk, elfogadása helyett.
Vagy épp lehet szerelem féltésből elkövetett erőszakos viselkedés, a másik irányába, másik fél követése, lehallgatása, stb… felesleges féltékenységi jelenetek rendezése.
Ezek mind-mind beteges viselkedési formák, amelyek semmiképpen nem előre viszik a kapcsolatot, hanem megmérgezik. Ezeknek az elengedése, elhagyása most van porondon, ezeket most könnyű szerrel megléphetjük és még égi segítséget kapunk hozzá.

Továbbá a mai nap segíti apa-anya kérdésköreit, szülői mivoltunkat helyre tenni. Mennyire vagyunk jó anyák és apák (ezeken elgondolkozhatunk), mennyire vagyunk jó szülők, akik segítik az embertársaikat, legyen az gyermek, vagy szülői kapcsolatok.
Ha kapcsolati rendszer nincs rendben, legyen az szerelemi, avagy párkapcsolat – épp szülő-gyermek viszony, és működésképtelen, elakadás van, akkor legjobb magunkban keresni megoldást…. S, mielőtt döntenénk, és elérnénk a kívánt hatást, testünk-lelkünk-szellemünk egységbe hozatala elsődleges feladatunk lehet. Ehhez nyújthat  segítséget a jóga gyakorlása.

Megerősítő gondolatok: Raye üzenete

A jóga és a testmozgás elengedhetetlenül szükséges a jó közérzetedhez, lelki nyugalmadhoz és fejlődésedhez.

Határozott útmutatást kaptál, hogy a jóga és testmozgás egyéb formáit gyakorold, és ez a kártya további megerősítésként szolgál. A fizikai mozgás alapvetően szükséges az álmaid, vágyaid és elképzeléseid megvalósításához. Feltölt energiával és a terveid elkezdéséhez és befejezéséhez szükséges életerővel. A mozgás által nyitottabbá válsz az új, kreatív ötletekre is.
A jóga ráadásul megtisztítja és megerősíti a csakra központjaidat, így tisztábban és érthetőbben meghallod angyali útmutatásunkat. A jóga segít lecsendesíteni a hangos elmét, hogy meditálhass, és meghallhasd az égiek hangját.
Lehet, hogy a jógagyakorlatok és a testmozgás egyéb formái először ijesztőnek tűnnek, de én segítek neked testre szabott, a munkaidődnek és állóképességednek megfelelő edzésprogramot kialakítani. Ismétlődő gondolatok és érzések formájában, a jógával és testmozgással kapcsolatos, a “derült égből” érkező információkon keresztül üzenek majd neked.

Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy, de meglátod, hogy a testmozgás által nyert energiától a napjaid órákkal hosszabbnak tűnnek majd.

error: Védett tartalom!