2022-08-14

December 3. péntek: Váratlan öröm és hirtelen jövő pozitív változások!

A mai nap a kommunikáció jegyében telik, ami azt jelenti: őszinte, nyílt beszélgetések most felemelhetnek lelki szinten! Ezért érdemes kezdeményezni régóta halogatott érzelmi alapon történő kvaterkázást.

Sok-sok pozitív töltetet tudunk nyerni azzal, hogy megnyílunk embertársaink felé!

Sorsunkat tudjuk ezen a napon: pozitív irányba terelni, és fókuszálni arra, ami a valódi életcél felé irányít.

A munkánkban tudunk változást elérni, vagy jobb és másféle karrier felé haladjunk, vagy a meglévőben viszünk bele pozitív átalakulással kapcsolatos energiát. Ami sokkal jobb anyagi körülményeket, feltételeket teremt. Ez a hirtelen, és váratlan dolog, most jólétet eredményez, ezért érdemes megtenni, amit olyan régóta hallogattál….!!

Ehhez kívánok sok szerencsét, és lelki erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Belső gyermek

A kisgyerekekre úgy vigyázunk, hogy figyelünk rájuk, játszunk velük és megöleljük őket. A bennünk élő belső gyermek pontosan ugyanilyen gondoskodásra vágyik. Ez a kártya arra is kér, hogy légy türelmes magaddal, mivel fejlődési és érési folyamatodon a saját tempódban mész keresztül.

Ha úgy érzed, hogy nem törődnek veled és nem becsülnek meg, az valószínűleg azért van, mert figyelmen kívül hagytad a benned élő belső gyermek igényeit. Neki is éppen úgy szüksége van a mindennapos törődésre és figyelemre, mint minden gyermeknek. Ez magában foglalja azt is, hogy következetesen pozitív visszajelzéseket adunk neki. Most öleld meg magad egy pillanatra, és mondd el magadnak (gondolatban vagy fennhangon): “Szeretlek! Isten csodálatos és tökéletes gyermeke vagy!”

A mai napon szánj egy kis időt a játékra. Ez történhet valamilyen szervezett formában, például elmehetsz egy vidámparkba vagy egy játszótérre, vagy lehet valami spontán dolog, mint ostoba viccek mesélése egy barátoddal. Kialakul egy új, mindennapi szokásod, “a belső kölyökre való vigyázás”. Ez segít abban, hogy fiatalabbnak és élénkebbnek érezd magad, és végül eredményesebbé válsz majd. Tele leszel friss, új ötletekkel, és barátaid hamarosan azt fogják mondogatni, hogy milyen fiatalnak és kipihentnek tűnsz.

Megerősítés: Időt és energiát fordítok magamra a rendszeres lazítással, játékkal és szórakozással.

error: Védett tartalom!