2021-11-30

Druidák áldása keddre: A mai nap az érzelmeké a főszerep!

A keddi nap lelkiségről szól, arról milyen minőségben éljük a mindennapjainkat. Mennyi érzelemmel?

Ezekre a kérdésekre megadjuk a választ, magad döntöd el, hogy egyensúlyban van-e a lelki életed, vagy mennyire nem?

Érdemes érzelmet belevinni a hétköznapokba is. A mai napon megméretésre kerülnek, szülői feladatok, apa-és anya szerep!
Mennyire vagyunk a helyzet magaslatán ebben a minőségben is? …S, mennyi érzelmet, lelkiséget viszünk bele ebbe a kapcsolati rendszerükbe…? Majd következő fontos témakör a párkapcsolatok. Azon belül az lélek szintén megméretésre kerülhet?
Vajon mennyire szeretek őszintén, mélyen, mennyire csak a látszattal teli kapcsolataim vannak?

Ezekre ha pozitív válasz jött, akkor nincs más dolgod mint a kapcsolatokhoz szellemileg fordulj, mennyire van a kapcsolataidban szellemi összhang és harmónia? Ha erre is igen a válasz. Akkor lesznek teljes és őszinte, nyitott kapcsolódásaid….!

Ehhez a felismerésekhez kívánok sok erőt, energiát Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Folytonos Fejlődésben van részed!

Kitartóan haladsz előre a magad választotta úton. Fontos, hogy megértsd: igazából az előrelépés ténye számít, nem a tökéletesség.

Az üzenet arra szólít fel, hogy becsüld meg, amit elértél, és legyél hálás azoknak, akik idáig segítettek. Ne törődj az esetleges visszaesésekkel. A bűntudat és megbánás még senkit sem húzott ki a csávából, száműzd hát még ma ezeket a visszahúzó érzéseket.

Az Ég azt is kéri tőled, bocsáss meg magadnak mindazért, amit tettél vagy nem tettél. Szent Teréznek is megvoltak a maga gyöngéi (gyakran elaludt imádkozás közben, vagy elkalandoztak a gondolatai). Mégis hitt abban, hogy “csekélyke” előrelépéseink visznek közelebb a mennyhez és Istenhez.

error: Védett tartalom!