2021-12-01

Égi áldás: 4 üzenet, 4 mágikus mondat

 

Válassz a lapok közül és kiderül mit rejt kártya?

1. lap üzenete:

“Ostobaság azt gondolni, hogy a súly, a méret lesz a szerelem záloga. Ugyan már! Láttál már nőt ragyogni, mert szeretik és láttad a legszebbet is kárba veszni, egy baromira rosszul megválasztott pár mellett. Mert a nő nem attól szép, hogy feszes a teste, hogy nincs rajta felesleg, sőt. A nő attól gyönyörű, hogy tudja mennyit ér. Tudja, hogy királynő, van méltósága, gerince, egyenes gerince, mer a szemedbe nézni és ki is mondja, amit érez. (…) Egyél fánkot, vagy igyál kakaót, nevess és szeress. Na ettől leszel Nő! Igazán.”

2. lap üzenete:

“Mielőtt imádkozol – Higgy.
Mielőtt beszélsz – Hallgass.
Mielőtt pénzt költesz – Keress.
Mielőtt írsz – Gondolkodj.
Mielőtt feladod – Próbáld meg.
Mielőtt meghalsz – ÉLJ!l

3. lap üzenete:

“Tudod mit gyűjts? Jó embereket. Magad mellé. Magad köré. Akik bíznak benned és akikben te is bízol. Akik jók veled. Akik őszinték. Akiknek fontos vagy. És akik bármi történik is az életedben, kitartanak melletted. Mert szeretnek. Mert hisznek benned. És mert tudják milyen a lelked.”

+1 bónusz lap (bal szélén):

“Adj, de ne hagyd, hogy kihasználjanak. Szeress, de ne engedd, hogy visszaéljenek az érzelmeiddel. Bízz, de ne legyél naiv. Tanuld meg meghallgatni a másik embert, de ne veszítsd el a saját hangodat.”

 

error: Védett tartalom!