2021-10-17

Égi áldás Júniusra: Élj egyszerűen

Tegyél rendet a magánéletedben és a munkádban egyaránt, hogy életed dolgai megint egyensúlyba kerüljenek.

Szétapróztad energiádat, itt az ideje, hogy helyreállítsd az egyensúlyt. Ez a kártya azt kéri tőled, hogy egyszerűsítsd az életedet. Ez egyben azt is jelenti, hogy tisztítsd meg otthonodat a felesleges tárgyaktól, mondd le a szükségtelen újság-előfizetéseket, nemet mondva ezzel az új idők követelésének; szervezd meg a tevékenységeidet úgy, hogy minden fontosra maradjon időd.

Talán úgy érzed, hogy mindennek megszervezése meghaladja az erődet, azonban ha a hét egyetlen napját arra szánod, hogy megszabadulj a felesleges tárgyaktól és tevékenységektől, hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni. Ennek eredményeként megnövekszik majd az energiaszinted és az önbecsülésed, ami lehetővé teszi, hogy végére járj egy elkezdett munkádnak. Tested és lelked köszönetet fog mondani az egyszerűbb életért!

Megerősítő gondolatok: Nyugalom

Szakíts időt a pihenésre, csendesedj el és élvezd az egyedüllétet. Add meg magadnak mindazt a törődést, amelyre szükséged van.

Ez a kártya arra szólít fel, hogy hagyj fel a feszített napirendeddel. Hasznos lenne például, ha sós vízben mártóznál meg, vagy ha lehetőséged engedi, ússz a tengerben, mivel a sós víz jótékony elektromos energia áramlást kelt a testedben A só kivonja szervezetedből az érzelmi és fizikai mérgeket is.
Szerezz be tengeri sót a helyi bioboltban, és öntsd bele illatos olajokkal együtt a fürdővizedbe.
Égess fehér gyertyát a kádad közelében. Ahogy a táncoló lángot nézed, kívánj valamit. A fehér gyertyafény elmélyíti gondolataidat és érzéseidet, ezért vágyaidra gondolj, és ne a félelmeidre. Engedd, hogy a sós víz elmossa a kétségeidet, amelyek beavatottságodat akadályozzák.

Kérd meg az égieket, hogy a gyertya lángjával világosítsák meg elmédben a hitet és a pozitív gondolkodást.

Élvezd az ellazulás idejét és bízzál abban, hogy imáid meghallgatásra találnak, és választ kapsz kérdéseidre.