2021-09-25

Égi áldás: Kövesd az intuíciódat!

A szerelem angyalai azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek észrevenni kapcsolatod egészségtelen vagy zavaró részeit.

Ha elsodort egy új szerelem, akkor ez a lap intő jelként szolgál. Figyelj az érzéseidre és a benyomásaidra új kedveseddel kapcsolatban! Ne engedd, hogy elvakítsanak az érzelmeid olyan tulajdonságokkal vagy szokásokkal szemben, amelyek nem működnek számodra egy kapcsolatban.

 

A figyelmeztető jelek arra utalnak, hogy valami nem működik. Ez magában foglalhatja a tisztességtelenség, a tiszteletlenség, a másokkal való kacérkodás, valamilyen tiltott szer használata vagy a becstelenség jelzését. Míg új szerelmed esetleg csodálatosan jól bánik veled a kapcsolatotok elején, létfontosságú, hogy megfigyeld, hogyan bánik másokkal. Egy ember alaptermészetéről az árulkodik, ahogyan az éttermi alkalmazottakkal, a takarító személyzettel és másokkal beszél, illetve viselkedik.

Ha már kapcsolatban élsz, ezek a figyelmeztető jelek arra utalhatnak, hogy kölcsönösen őszinte beszélgetésre vagy pártanácsadásra van szükségetek. Ez a lap nem feltétlenül vezet szakításhoz. A jelzések lehetnek a gyógyulás útjának mérföldkövei is.

A szerelem angyalai utat mutatnak majd, hogy olyan lépéseket tegyél, amelyek minden érintett számára egészségesek, tehát kövesd az intuíciódat.

Megerősítés: Feltétlen szeretetet, ragaszkodást, mély érzelmi kötődést, és gyakran a barátainkat is jelenti ez az erősen pozitív lap. Utalhat az elveinkhez való ragaszkodásra, munkahelyünkhöz, főnökünkhöz fűződő lojalitásunkra is.

Személyjelölő lap mellett, ha valakire rákérdeztünk a jóslás során, akkor azt mutatja, hogy az adott személy kitart mellettünk akár egész életünkön át. Negatív lapok mellett azt jelezheti, hogy a hűségeskünk veszélybe kerül, talán engedünk a csábításnak.