2021-10-17

Égi áldás nyárra: Gábriel Feltámadás Arkangyala

Gábriel a feltámadás arkangyala, Isten szava, a jó hír hozója.

Ő jelent meg Szűz Máriának és adta tudtára, mire hivatott. Ő őrködött Mohamed próféta felett, ő lelkesítette Jeanne d’Arc-ot és ő hatott Zoroaszterre. Amikor felkészültél rá, Gábriel közli veled, melyek a fő feladataid spirituális fejlődésed érdekében.
Feltámasztani valakit annyi, mint újra „életre hozni” azt, aki halottnak látszott vagy ráébreszteni halálnak hitt álmából. Szívedben ott ég az igazi Szellem, az, aki fürgébbé teszi a halandó testet, és képes visszahívni a halottat az életbe. Jézus azért szállt le közénk, hogy megtanítson rá: Isten országa nem más, mint a benne lakozó Isten tudatos el- és felismerése.

Tested egyaránt tükre lelkednek és halandó tudatodnak. Amikor lelkedet beragyogja a Szellem, felgyorsul és meggyógyul a test. A sejtek rezgése is gyorsabbá válik, hogy erősödjön a harmónia Örök Éneddel, amely nem más, mint Isten személyes jelenlétének az a töredéke, amely benned él. Más néven: a fehérfénytest, a tiszta elektronikus fény által részesülhetsz az isteni szeretetből, bölcsességből, erőből. Ez az a test, amelybe öltözve Jézus mennybe ment. Te is képes vagy ugyanerre! Összpontosítsd figyelmedet isteni gondolatokra, érzésekre, eszmékre és tudásra, mert ezek alkotják születési előjogodat és igazságodat. A Fényre összpontosíts, napról-napra, óráról-órára, percről-percre, a Fényre, amely fenntart, és érezd át minél teljesebben a hálát, amely e kapcsolatot kíséri.
Imádkozz esténként Gábrielhez, kérd meg, hogy oltalmazzon az ő Feltámadás-lángjával! Mialatt alszol, értelmed megszabadul korlátaitól. Ha arra riadsz fel, hogy megrémültél, valószínűleg Istennel voltál, és ez a tapasztalat túl sok volt idegrendszerednek. Elsőre az elme nem képes felfogni ezt az intenzív energiát és megriad. Holott ezek áldott pillanatok! Ha Gábriel megfürdetett tüzében, arra ébredsz, hogy új erőre kaptál és diadalmaskodtál.
Kérd Gábrielt, hívja életre célod avagy végzeted emlékezetét, tanítson meg magasabbra törve élni és eljutni léted igazához. Húsvétkor különösen erős az arkangyal feltámasztó hatalma, használd ki ezt az alkalmat arra, hogy meggyógyulj és felszabadulj!

Halld meg Gábriel szavát, amint azt mondja neked, amit egykor Máriának: „Üdvözlégy – és itt a te neved következik-, malaszttal teljes! Az Úr van teveled.”