2021-12-01

Égi üzenet péntek estére: Feltétel nélküli Szeretet

 

Mária Magdolna

Szeresd önmagad, másokat és minden helyzetet, nem számít milyen a külső megjelenés.

Mária Magdolna üzenete:

„Nem az vagyok, akinek a legtöbb ember gondol, hiszen erőm oltalmával magasabb szintre emelem azt, aki hozzám fordul. Egy vagyok az istenivel, ahogyan te is s az a hely, amelyet otthonomul választottam. Az emberi veszekedés, ítélkezés és káosz alsóbb szintjei azok, amik: alsóbb szintek. Döntésem szerint a magasabb tudatosság síkjáról végezem, ahol a szeretet uralkodik mindenek fölött. Ez az a hely, ahol a legfőbb jó megvalósulhat, és arra biztatlak, hogy tegyél te is így. Tudatosságod szintje határoz meg téged. Így hát irányítsd figyelmedet az emberekben található jóra, és emelkedj a látszat fölé.”

A kártya különféle jelentései: Ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak, vagy mit mondanak! * Gyógyítsd meg ezt a helyzetet szeretettel! * Küldj szeretetet azoknak, akik megbántottak, vagy tévesen ítéltek meg. * Bocsáss meg magadnak mindenért, amiről úgy gondolod, hogy elkövettél vagy nem tettél meg! * Engedd el mások iránti neheztelésedet a gyógyulás és a továbblépés érdekében!

Mária Magdolnáról: Bár Mária Magdolnát sokáig elítélték és félreértették, de ő ezekkel nem törődve feltétel nélkül megbocsájt, és gyönyörű, kedves energiával rendelkezik. Jelentőségteljes szerepe Jézus történetében, hogy megmossa a lábát, tanúja volt Jézus halálának, s egyike azoknak, akik előtt Jézus a feltámadását követően megjelent. Egyéb szerepei- például Jézus felesége, s templomi papnő . A meg nem bocsájtás és a harag mindig az egyént emészti fel, és elakasztja benne a szeretetáramlást, az életet.

Kérd Mária Magdolnát, hogy segítsen minden másokkal vagy önmagaddal kapcsolatos fájdalmaid elengedésében.

Hívd segítségül a megbocsájtáshoz és a szíved még több szeretet előtti megnyitáshoz.

error: Védett tartalom!