2021-11-30

Égiek áldása hétfőre: Virágerő

Tölts időt virágokkal és virágesszenciákkal, hogy fokozd a személyes gyógyító erődet!

Ez a lap azt jelzi, hogy a virágok kiegyensúlyozó és gyógyító tulajdonságai a javadra szolgálnak.

Tölts időt egy kertben vagy akár egy virágboltban, és népesítsd be az otthonodat friss virágokkal. Az illatok belégzése közben érezd, ahogyan varázslatos gyógyító képességeik átmossák tested összes sejtjét. A tündérek azt is javasolják, hogy vásárolj egy-két üveg tiszta virágesszenciát, amelyek a legtöbb egészségboltban kaphatók. Például használj rózsaolajat arra, hogy megnyisd a szívedet a szerelem előtt, vagy hints levendula olajat a párnáidra és az ágyneműdre, hogy megnyugtasd az idegeidet.

Megerősítés: Vegetáriánus
Egy új étkezési módtól több energiát, jobb egészséget, tisztánlátást és erősebb manifesztációs képességeket kapsz.

A tündérek tudják, hogy a friss kerti élelmiszer a legegészségesebb, és ezek fogyasztása jelenti a legtermészetesebb életmódot. Arra vezetnek téged, hogy kövesd a tündérek bölcsességét, és fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, hüvelyest és olajos magvakat … különösen azok biováltozatát. Ez a lap megerősíti azt az érzésedet, hogy vegetáriánus (vagy akár vegán) étrendet kellene követned. Ha ilyen módon változtatsz étkezési mintáidon, az pozitív változásokat fog eredményezni, például tisztább gondolkodást, fokozott pszichikus képességeket és több energiát.

Kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked ebben a változásban, és örömmel megteszik majd (beleértve a saját kertedben a gazdag terméseredmény elősegítését is!

error: Védett tartalom!