2022-09-26

Égiek áldása tavaszra: Mennybéli kapu nyílik meg

A Szaturnusz megfordult a Sas legfényesebb csillagánál, elindult, hogy visszatérjen azokért a kincsekért, azokért a tapasztalásokért, melyek szükségesek a önkorlátozásainkból való kiemelkedéshez.

Az emelkedéssel egy belső érettség magasabb síkjára emel bennünket.

A Jupiter visszatér egy fontos tanításhoz, visszatér az igazságért, mely nélkülözhetetlen, hogy emlékezzünk a bennünk lévő isteni tudásra. Hogy felszínre hozzuk és működtessük azt az égi tudást, mely nélkül egyikünket sem engedett útjára a Teremtő.
A Vénusz a beavató Nimród csillagképben fordul vissza, mert a mostani útjának beavatásai mérföldkőnek számítanak. Mielőtt rálépne az Istenek Útjára visszatér, hogy a megkísértő, lehúzó minőségeket legyőzve, meghaladva, termékeny energiákat felszabadítva valódi belső békét és tisztább kapcsolódásokat teremthessünk.
Ez a valódi értékek, az igaz minőségek, a harmónia és a szerelem próbája is egyben.
Belső nemességünk, belső érettségünk mérettetik meg, mely nélkül, itt a Földön nem engednek közel a kincshez, nem engednek át a Mennyek Kapuján.
Önmagunk mennybéli valóságának kapuja pontosan a megfelelő időben nyílik, amikor a tudatosságunk a kozmosz egyetemes áramlása egybeérik.

Fénytestvéreink égi útjai segítenek földi utunkon eligazodni, isteni énünk szemén át láthatjuk azonban, hogy valójában nem létezik visszafordulás, nincs múlt, nincs jövő, hogy minden pillanatunkat az örökkévalóság isteni illata hatja át. Botos Orsolya

error: Védett tartalom!