2021-09-24

Égiek áldása vasárnapra: Isteni doboz

Égiek üzenete

Írd le egy papírra minden aggodalmadat, gondodat vagy vágyadat, majd tedd egy különleges, az úgynevezett isteni dobozba.

Ez az elengedés egyik módszere, amellyel lehetővé teszed, hogy az istenség segítsen neked.

Az angyalok meg akarnak szabadítani az aggodalmaskodás terhétől azáltal, hogy adnak neked egy fizikai módszert, amellyel átengeded aggodalmaidat az Égnek. Ha leírod az imáidban szereplő kéréseket vagy aggodalmakat az isteni beavatkozás számára, az az Istennel és az angyalokkal való együttműködés hatékony módszere. Akár röviden írsz, akár hosszan, ugyanazt az eredményt kapod. Leginkább az számít, hogy a szívedből fakadó dolgokat írj, és aztán szimbolikusan “add át” a papírt az Égnek. Vagy égesd el (ami útnak ereszti a leírtakat), vagy tedd be a fagyasztóba (ami megakadályozza, hogy a helyzet tovább fejlődjön), vagy temesd el (ami segíti az érzelmi gyógyulást), vagy tedd be egy isteni dobozba (lásd az alábbi teendőket).

Megerősítés: Ének és tánc

Fejezd ki magad, és ébreszd fel pszichikus érzékeidet a zene és a mozgás varázslatos ereje által.

Az angyalok azért küldik neked ezt a kártyát, mert látják, hogy szükséged van a kreatív önkifejezésre, valamint a munka és a játék közötti egyensúlyra. Az ének és a tánc hatékony módszer, hogy megnyisd kreatív csatornáidat, és érezd a teljes önkifejezés szabadságát. Ezekkel a tevékenységekkel rejtett tehetségeket fogsz felfedezni önmagadban, és erősíteni fogod az önbizalmadat. Mivel a zenei kifejezés a lelked eszköze, amelyen keresztül a fizikai világhoz tud kapcsolódni, a benned lévő Istenségnek is jobban tudatában leszel.

Sok nő a tánc művészi formáin keresztül fedezi fel a benne élő istennőt.