2021-10-28

Égiek üzenete: Csodákra számíthatsz!

 Angyaltarot keddre:

Ez a lap annak biztosítéka, hogy imáid, pozitív gondolataid és az isteni beavatkozás hatására pozitív változás, gyógyulás várható. Hited és kitartásod váratlan jutalma örömmel tölt majd el. Maradj továbbra is bizakodó, és bízd gondjaidat Istenre és az angyalokra. Ők meghallották imáidat, és teljesítik kérésedet … még akkor is, ha nem pontosan úgy, ahogy elképzelted. Mindenesetre a végkifejlet nagy örömödre és javadra szolgál majd. Rafael arkangyal segítéségével pedig nyugalmat találsz, és ez az, amire most a leginkább szükséged van.

Megerősítő gondolatok: Döntés

Íme a felszólítás, hogy szabadulj meg mindentől, ami hátráltat. Jophiel arkangyal segít neked elengedni a tehetetlenség vagy a félelem érzését, melyek mintha visszatartanának. Jó hír azonban, hogy azok a korlátok, melyek úgy tűnik meggátolják a fejlődésedet, csak saját kreációk, éppen ezért is vissza is fordíthatók. Isten és az angyalok segítségével felszabadíthatod magad.

A negatív gondolkodás meggátolhat abba, hogy a szíved által vágyott irányba haladj. Kérd Jophiel arkangyalt, hogy a gondolataid továbbra is pozitív irányban maradjanak. Hagyd, hogy spirituális szárnyait az álom életed irányába repítsenek.
A kártya további jelentései: Az anyagi javakra való fókuszálás. Túlköltekezés. Felesleges aggódás.

Kérd meg angyalaidat, hogy vegyenek körül ragyogó arany fehér angyalfénnyel, amely megvéd téged mindenfajta negatív energiától, minden ártó szándéktól.