2021-10-17

Égiek üzenete: Most Csak azt tedd, amire hívást érzel!

Ne dőljünk be annak, hogy most mindenáron meg kell mindent valósítani, amit eddig nem tudtunk, amire eddig nem volt időnk.

Ha van hozzá kedved, ihleted, akkor tedd. De ne ess egyik teljesítménykényszerből a másikba.
Ne váljon most a “spirituális fejlődésed” sem a hajcsároddá, a megfelelési kényszereddé.
Most nem kell kihasználni semmit, nem kell túlszárnyalni senkit. Ez is ugyanolyan csapda, amiben eddig is benne tartottuk magunkat.
Ez az időszak arról (is) szól, hogy kiébredj a világi hajtásból, az értelmetlen önhajszolásból, és végre elengedd azokat az elképzeléseket, hogy minek hogyan kéne lennie, minek hogyan kéne történnie, elengedd azokat az ambíciókat, amiket eddig hajtottál, hogy elfogadd azt, ami Van, hogy megállj egy kicsit, ott ahol vagy, abban a helyzetben, ahol vagy, azokkal akikkel éppen vagy, és vedd észre azt a Valakit magadban, akit eddig nem láttál a rohanásban, nem láttál a világi elfoglaltságaid miatt.

Most csak azt tedd, amire hívást érzel, és ha nem érzel hívást semmire, akkor csak szemlélődj, csendben, éberen.
Nem kell mindenáron megmentened a világot, nem kell most mindenáron megvilágosodnod, és nem most kell mindenáron létrehozd életed művét.
Böjt időszak van.

Csendesedj el. Lépj hátra és nézz rá önmagadra kívülről, nézz rá az életedre kívülről. Nézz szembe a valóságoddal. És gyűjtsd az erőt, érlelődj, hogy amikor eljön az ideje megszülethessen belőled, aminek meg kell születnie. Botos Orsolya