2023-11-26

2023-as év Újhold időpontjai: A változás és az átalakulás az Újhold erejével érkezik!

Nem lehet elég korán megosztani a jövő év (2023-as) újhold napjait, időpontjait.

Az újholddal mindig valamiféle változás és átalakulási lehetősége érkezik el, úgynevezett: komfortzónából való kilépés esélye. A megújhodás eshetősége egyenlő a 100%.

Sok kérdést felvett az újhold minősége, milyensége. Nézzük a legfontosabbakat.

Az újhold befolyásolja a hangulatot?

Változások érzelmi jólétében Az olyan érzések hirtelen ingadozásait , mint a düh, a félelem és a szomorúság okozhatja az újhold. A kutatók 17 bipoláris zavarban szenvedő beteget vizsgáltak, és felfedezték, hogy hangulatváltozásaik egybeesnek a Hold gravitációs vonzásával.

Az újhold befolyásolja a viselkedést?

A Psychiatry folyóiratban 1998-ban megjelent tanulmány „nincs szignifikáns kapcsolat” a Hold bármely fázisa és az erőszakos viselkedés növekedése között. 2019-ben pedig svájci és egyesült államokbeli kutatók 17 966, 15 különböző pszichiátriai osztályon 10 év alatt kezelt személy adatait elemezték.

Miért érzem magam furcsának az újholdak miatt?

Úgy gondolják, hogy újholdkor és teliholdkor, akárcsak az árapály, érzelmeink a felszínre húzódnak, és érzéseink felfokozódnak . Amit a tudomány mond: egyes kutatók elmélete szerint az emberek reagálnak a Föld mágneses mezőjében a Hold fázisaival együtt fellépő finom változásokra.

Milyen hatással van az újhold az emberre?
Ahogy korábban említettük, az emberek hajlamosak alacsony energiát érezni újhold idején. Ettől fáradtnak érezheti magát, másrészt a holdfázisban fellépő érzelmi felkelés száguldó gondolatokkal sújthatja elméjét, ami szintén kielégítetlen alváshoz és nyugtalanság érzéséhez vezethet.

A fenti dolgok miatt gondoltam úgy, hogy megosztom rendhagyó módon ezeken a napokat jó pár hónappal előbb – hogy fel tudjon mindenki készülni rá, saját maga spirituális szintje alapján.

Az Újhold napjai, 2023-as évre vonatkozóan:

2023. január 21.

2023. február 20.

2023. március 21.

2023. április 20.

2023. május 19.

2023. június 18.

2023. július 17.

2023. augusztus 16.

2023. szeptember 14.

2023. október 14.

2023. november 13.

Megerősítő gondolatok: Meditáció!

Most nagyon fontos számodra a rendszeres meditálás.
Gyakorold minél többször.

A lecsendesült elme könnyebben meghallja az angyalokat. Ezzel a kártyával kérnek az angyalaid arra, hogy némítsd el az elmédet, s így tiszta és érthető lesz a beszélgetésetek.

Minden reggel, ébredés után legalább öt percre hunyd le a szemed, és végy három-négy mély lélegzetet.
Tedd fel a kérdést az angyalaidnak, és hallgasd őket úgy, mint legközelebbi barátaidat. Ne erőlködj. Ha kergeted a választ, elkerül. Inkább lélegezz tovább jó mélyen, és lazulj el. Mondd el magadnak, milyen természetes dolog az angyalokkal beszélgetni nap mint nap.

Minél gyakrabban lazítod el az elmédet, annál könnyebben hallod meg az angyalok válaszait.