2021-10-28

Ez a 3 csillagjegy bírja a legjobban a karantént

A legnagyobb tűrőképességű csillagjegyek

A bezártság sok embernél fóbiákhoz és különféle lelki feszültségekhez vezet.

Mely jegy amelyik legjobban bírja a kihívásokat, és krízishelyzetet? A földjegyek. Egyértelműen állíthatom levegős jegyek bírják a legnehezebben a kihívásokat.
Talán legjobban a földjegyek, akik kifejezetten legjobban bírják és leginkább strapabírók ilyen helyzetekben.

Bika, Bak, Szűz nem hiszem nagy gondot jelentene számukra a bezártság.

Persze attól is függ milyen bolygó milyen házban áll, de összegezve, akinek föld jegyben található napja, holdja vagy merkúrja, ASC-e nagy – nagy támogatói erőt jelent  a személyének.

Megerősítő gondolatok: Bezártságot könnyíti az imádság.

A hinduk úgy köszönnek egymásnak, ahogy mi imádkozunk. Összeteszik a két kezüket a szívük fölött. Próbáld ki! Tedd össze a két kezed! Ne gondolj semmire, csak figyeld magadban, hosszan és nyugodtan a mozdulatlan helyzet hatását. Figyeld az ujjaidat, a két tenyeredet – és az érzéseidet. Segítek.

Az első, amit érzel, hogy egyensúlyban vagy. Önmagaddal egységben vagy. Lényed jobb- és baloldala, az agyad jobb- és bal féltekéje végre békét kötött egymással: az érzések és gondolatok eggyé váltak benned. Átéled létezésed teljességét, lelked egységét. Ha vallásos vagy, azt is, hogy Isten lelke lakik benned. A két tenyered rövidre zárta benne az áramköröket, és szíved előtt történt a nagy eggyé válás. Ez a mozdulat befelé ható része.

Ha mások felé fordulsz és így köszöntesz valakit – anjali mudrával, ahogy a hinduk hívják -, az azt jelenti, hogy az én teljes lelkem köszönti a te teljes lelkedet, a bennem lakó Isten köszönti a benned lakó Istent. Egyszerre üdvözöllek és tisztellek – ahogy magamat is.

Az imádkozás, ez az örök mozdulat azt üzeni, hogy a magasabb világ csak az összeszedett lélekkel elmondott imát fogadja el. Müller Péter