2022-07-05

Február 1. Újhold a Vízöntőben: Szellemi szabadság!

Február 1-jén nemcsak újhold lesz, aminek teljessége: hajnal 6 óra után következik be.

Hanem kínai holdújév napja is ehhez köthető. Tehát 2022.02.01. ez a misztikus számsor, a kínai holdújév napja is.

Mit is jelent mindez? Számmisztikai szempontból a kettesek és egyesek együtt, yin – yang – a férfi – és női oldal megléte. Egységességet szimbolizálja valahol. De összességében, a nap karakterszáma, tehát a milyensége az 9-es, ami spirituálisan magas rezgésű szám ugyan!
De mégis burkoltan egy olyan szellemi szám, tehát tudathoz tartozó, amely Kétségtelenül, egy lezárást, elengedést generálja. Tehát érdemes 100%ig hátrahagyni a 2021-es rossz energiáját, gondolatait, és negatív rezgéseit. Nem érdemes továbbcipelni, ami negatívan hatott főként tudatodra. Az elmúlást mindid fájdalom követ, ez törvényszerű de ettől leszel több, erősebb. Igaz a fájdalmat hagy maga után, elengedés klasszikus fogalma, mégis minden végben ott lapul a megújhodás lehetősége is. Most érdemes az újra, friss dolgokra koncentrálni. Minden olyan megújítás, újratöltés hasznunkra válik majd.
Ezek merőben meghatározóak, a férfi – női szerepek tekintetében.
Akkor tudunk elindulni a szellemi szabadság útján, sorsfeladat beteljesülése kapcsán, ha elengedtük a zavaró, lehúzó tényezőket. Ehhez bátorság szükséges, hogy szembe tudjunk nézni mindazzal ami elfogadást erősíti bennünk, hogy könnyű szerrel meglépjük a lezárás és elengedés egy olyan részét, ami néha fájdalmas is lehet. Az is lehet űrt hagy maga után, de ettől nem leszünk kevesebbek – sőt!

Ehhez kívánok sok erőt, és boldog újholdat és még boldogabb kínai holdújévet Mindenkinek Erdélyi Zita – EE –

 

error: Védett tartalom!