2023-03-26

Február 15. szerda – Döntések és szívből jövő választások ideje.

A mai napon a családi összetartó energiákról szól sok minden.

Kemény döntéshelyzetek előtt találhatjuk magunkat, ami érinti a családi kapcsolatainkat.

Megerősítés: Játékosság!

Ha ismét át akarod élni a szerelmet, hagyd ragyogni a benned élő fiatalos jókedvet!

A szerelem angyalai olyan kerubok, akik minden romantikus dolgot megtestesítenek, és akikre boldog, fiatalos játékosság jellemző. Örömüket lelik a szerelem csodáiban, és arra kérnek, hogy te is ezt tedd.

Az angyalok azt akarják, hogy ismét szeress bele az életbe. Ennek érdekében utat mutatnak neked, hogy jól érezd magad. Ez az öröm és a kaland hangulatából fakad.

Az angyalok azt kérdezik, mikor szórakoztál legutóbb? Ha nem emlékszel, akkor már régen esedékes, hogy némi szabadidővel egészítsd ki a napirendedet. Az angyalok szerint a szórakozás létszükséglet, nem luxus.

Végezhetsz valami ingyenes dolgot, például felfedező utakra mehetsz a természetben, megnézhetsz egy színházi előadást, csatlakozhatsz egy helyi sportcsapathoz, vagy kipróbálhatsz valami újdonságot.

 

A játékosság jó időbefektetés, mivel felfrissíti az energiaszintedet, és javítja a hangulatodat.
A szabadidő a kapcsolatokon belül is lényeges, hogy életben tartsd a randevúzás kötetlenségét.

Megtévesztés.

Valaki nem az igazi arcát mutatja ebben a kapcsolatban.

Ez a lap kedvesen azt sugallja számodra, hogy óvakodj a megtévesztéstől egy kapcsolatban. Ez lehet valamilyen ártatlan dolog, mint például szokványos udvariaskodás, amikor a párod attól tart, hogy megbántana, ha megosztaná veled őszinte érzéseit. Talán te viselsz álarcot, mert nem árulsz el valamit a partnerednek. Valahol mélyen tudod, hogy mire vonatkozik ez a lap.

 

A szerelem angyalai próbálják védelmezni a szívedet. Kérlek mondd el a következő könyörgést magadban vagy fennhangon.
„Szerelem angyalai, arra kérlek benneteket, hogy adjatok nagyon világos útmutatást, amelyet könnyen észlelhetek és megérthetek, hogy feltárjátok az igazságot ezzel a helyzettel kapcsolatban a tudatosságom számára.” Ezután vedd észre a megmutatkozó jeleket, és bízz bennük.

Ez a lap arra is emlékeztet, hogy fontos a pároddal szembeni őszinteség.

Noha a valódi éréseid megbeszélése kellemetlen lehet, sok szinten javítani fogja a kapcsolatotokat.

Tervezz rendszeres randevúkat a partnereddel, és felváltva, kreatívan tervezzetek olyan szórakozásokat, mint például minigolf, karaoke, séták egy virágoskertben vagy közös sárkányeregetés.

error: Védett tartalom!