2022-07-05

Február 2. szerda: 2022.02.02. – Ötszörös erővel hat 2-es szám energiája és ereje!

Lelkiség területén tudunk valóban megújulni, változtatni. Ha ezt meglépjük, gyökeresen megváltozik az életünk, a pozitív irány felé!

Mit is jelent mindez? Mire tanít a 2-es szám? A mai nap megvilágosodás lehet érzelmi életünk irányába, mennyire alázkodunk meg, mennyit és kit szolgálunk túl?

A kettes mindig önmagunkra hívja fel a figyelmet, azon belül is érzelmi életünkre, ez a fő tanítása.

Az, hogy másnak élünk, szolgálunk, másról gondoskodunk az emberi mivoltunk és boldogságunk meghatározója. Akkor van gond, ha ezt túltoljuk, túladunk magunkból, túlszolgálunk, ezáltal az alázatot átéljük, megéljük, ami nem ad megfelelő önképet, önértékelést, önbizalomhiányhoz vezet. Ami élet mozgatórugója, hogy legyen egészséges önértékelésünk, önbizalmunk, hit nélkül mintsem ér az élet, az emberi értékekkel szorosan összefügg. Ez következik abból, hogy mennyire vagyunk sikeresek, munkában, karrierben, párkapcsolati kérdésekben, baráti és ismeretségi viszonyainkban? Nem mindegy hiszünk-e magunkban vagy sem? Mert ha nem, más sem fog hinni és bizalmat szavazni nekünk. Ha igen, sokkal könnyebb a teremtés, kívánság és álom elérése is. Hit nélkül nem megy a teremtés.

A kettes szám alázat, a hold, remény, nőiség energiáját is hordozza. Adok – kapok egyensúlya mai nap fő kérdéskör lehet. Mennyire van ez egyensúlyban, adás-kapás az életemben? Az Anyaság is megméretésre kerül, mennyire vagyok jó anya, aki tud egyensúlyt és harmóniát teremteni a szülői szerepkörén túl a gyermekével.

A kettes valódi üzenete, érzelem, mennyire vagyok 100%ig benne a lelki életemben, alkalmazom-e az érzelmeimet, nyitott – e szívem, lelkileg? Szívem alapján határozom meg a döntéseimet, vagy kizárólag szellemem alapján döntök, a racionalista gondolkodásmódom szerint? Mennyire érzem biztosnak, érzelmi életemet, vagy épp beszűkültnek, s, amit rejtegetek és titkolok önmagam, és mások elől, vagyis a világ elől…? Akkor válok igazán kiszolgáltatottá nem akkor amikor titkolom az érzéseimet. A lelki élet lényege az, hogy merjek és tudjak adni, akkor kapom vissza én is azt a szeretetet, amit elvárok a másiktól.
Ha elrejtem a valódi érzéseimet, nem tudok teljes életet élni sem, öröm és boldogság törvényszerűen elkerül. S, nem lesz teljes az életem.

A lelki élet 100% megélését kívánom Mindenkinek – ehhez sok erőt, kitartást és bátorságot, szeretettel: Erdélyi Zita (EE)

error: Védett tartalom!