2022-08-14

Február 22., hétfő (2021.02.22.): Váratlan események és fordulatok, hirtelen felismerések!

A hétfő mágikus dátuma, 2021.02.22.

A mai nap energetikájába két mesterszám is kódolva van.

A nap karaktere, 22-es, plútói energia, erő, ami átalakulás és gyógyulás szimbóluma.
Negatív aspektusa, pedig a rombolás, hanyatlás. Rajtad áll melyiket táplálod, és melyiknek adsz erőt.

Az egész nap összegét tekintve a 11-es jön ki, ami uránuszi energia, sors feladatot jelölhet, mesteri számok közé sorolható.
A kettes (11, 1+1=2), a hold száma, a nőiség, megérzések, alázat szerep. Ha az asztrológiát vonjuk párhuzamba vele, akkor ingatlanok és anyagiak megint csak visszaköszönnek. Nőiség biztos hogy próbára kerülhet a mai nappal. A 4 pedig ilyen analógia mentén haladva, otthon és apa területe. Az otthon most mindenkinek elsődleges, érdemes apával való kapcsolatot is felülvizsgálni.

A párkapcsolatok, és szülői feladatok kapcsolhatok a 2-es számhoz. Ezeken a területeken érhetnek felismerések bennünket.

A 22 (2+2=4), összenergiáját nézve 4, ami szintén a párkapcsolatokat és anyagiakat, valamint munka és karrier kérdését érintő kérdések összesége.
Tehát a mai napon: a párkapcsolatok, az anyagiak kerülhetnek megméretésre, és átgondolásra.
Ha kell érdemes ezen területeket újra gondolni, frissíteni és újítani, mivel a 11, uránuszi erő, mindig az új és különc, egyedi dolgokat rejti, részesíti előnyben, nagyfokú szabadságvággyal társítva.
Cél: hogy frissítsük, és üdítsük fel a magánéletünket, és a pénzhez való hozzáállásunkat, ha kell gondoljuk újra. Ne ragaszkodjunk hozzá, ne függjünk tőle.

Sok sikert kívánok Mindenkinek, és üdítően friss, tavaszias hangulatú szép hetet!
Szeretettel: Erdélyi Zita (Ezoteria Extra, EE)

error: Védett tartalom!