2023-09-22

Február 5. vasárnap, Oroszlán Telihold üzenete: Szabadakarattal az érzelmeinkért!

A mai napon a szabadságérzet köszön vissza, ami azt jelenti, hogy megnézzük, hogy mennyire vagyunk szabadok, főként fizikai, vagy
lelki szinten?

Ez eldöntendő kérdés sokunknál, hogy mennyire vagyunk személyiségünkben, és érzelmeinkben szabadok, függetlenek?
Van-e kötés bennünk másokhoz fűződő viszonyainkban?

A telihold Oroszlánban egy szenvedélyes tüzes erőt jelent, amit a Nap bolygó ural.

A Nap a személyiségünk jelölője, így ebben tudunk a telihold által leginkább fejlődni, emelkedni és kiteljesedni….

Nem lehet elmenni amellett sem, hogy ötödike lesz, ilyenkor és máskor is ennek hatalmas jelentősége lehet. A Jupiter sorsbolygó (akárcsak a Szaturnusz). A Jupiter mindent felnagyít, jót, rosszat egyaránt. A Jupiter gyarapít, áraszt.

A látás, a látásmód, a megkülönböztető képesség, az értékrend, az idealizmus, a bölcselet, tapasztalat, gyarapodás, terjeszkedés, szerencse, utazás, a hit, az optimizmus, szellemi energia, a bölcsesség bolygója – azaz a tanult dolgokat képes a gyakorlatba átültetni. Tulajdonosát alkotói energia, magas színvonalú munkavégzés jellemzi.

Legfontosabb tulajdonságai:
igazságérzet, őszinteség, életöröm, optimizmus, jóindulat, jókedv, nagyvonalúság, elevenség, lazaság, függetlenség, reménykedés, lelkesedés, idealizmus, nyitottság, mozgékonyság, kíváncsiság, szabadságvágy, bölcsesség.

Idealisztikus a gondolkodása, filozofikus, hívő, etikus, összefüggést teremtő, melegszívű, toleráns, vitatkozó, tudálékos, intellektuális, nyílt, változékony, szétszórt, szellemes, kenetteljes, patetikus, arrogáns, moralizáló, dicsekvő, érzelgős, felületes, hencegő, igazságos, értelmes, megvesztegethető, együttérző, van önbizalma. A szerencse gyermeke. Mély érzéssel lép csak félre, nem a kíváncsiság hajtja, mint a Merkúri embert (3-as). Elnéző mások hibáival szemben, megértő. Nem bírja a kritikát, hiú.

Kibillent esetben: túlzások, pöffeszkedés, arrogancia, szex-szórakozás-játékszenvedély, érdekember, szélhámos.

Problémája: A saját és a kollektív gondolkodás közötti feszültség.

Érzelmi problémák: soha senkinek nem tudja igazán átadni magát a szabadság szeretete, függetlensége miatt. Nem lehet korlátozni, birtokolni.

Tanulandó: Amit elkezdett, azt fejezze is be. Felesleges dolgokra (lehetetlenre) ne pazarolja az energiáit. Ne legyen fogadatlan prókátor.

Se az asztrológiában, se a numerológiában nem látható, hogy ki milyen szinten van, a fejlődés mely szakaszában tart, milyen analógiát él meg – ezt csupán kérdezéssel lehet kideríteni.

Betegséghajlamok:
Hajlam a fejfájásra, szembetegségek, arcidegekkel összefüggő problémák, fogfájás, epehólyag problémák, ciszta, daganat, cukorbetegség, kövérség, elhízás (kiteljesedés)

A fenti tulajdonságokat lehet erősíteni magunkban.

Megerősítés áldása: Uriel Arkangyaltól!

Az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé. Segíteni fogok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél megbocsátásra.

Pszichológus angyalnak hívnak, mert megtisztítom az emberek gondolatait és érzéseit, és segítek kiűzni lelkükből a makacs dühöt és az engesztelhetetlenséget. Segítek Neked, hogy megszabadulj ezektől a lelkedet mérgező érzésektől. Támogatásomat élvezve másoknak is segíthetsz az érzelmi és lelki korlátjaik ledöntésében.
Gyengéden gyógyítok, és hozzád hasonlóan hiszem, hogy érdemes megvárni, míg mások közelednek és segítséget kérnek. Egyszerűen megkérem őket szeretettel, hogy valóban akarjanak megszabadulni a szívüket és lelküket mérgező gondolatoktól. És ha valóban szeretnék, akkor el tudják engedni a rossz érzéseket és gondolatokat.

Így méltóságteljesen és szabad akaratukból, saját döntésük alapján szabadulhatnak meg az alacsonyabb szintű energiáktól.

error: Védett tartalom!