2022-09-26

Február 9., kedd: Hittel és Megértéssel az újhold felé!

Légy egészségtudatosabb

Legyen Én – időd, amit csak magadra fordítasz, befelé figyelsz!

A mai nap érdemes spirituális töltetű tevékenységekkel foglalkozni, ami tölt és pozitív energiákkal lát el.
Ilyen lehet, sós fürdő, hangtálazás, vagy meditációs és relaxációs zenehallgatása.
Érdemes jógázni, és légzőgyakorlatokat végezni, nyitott ablaknál.
Elcsendesedni és lelki gyakorlatokkal foglalatoskodni. A mai nap – burkoltan – lezárást kezdeményez, valaminek elengedését, és a végét szimbolizálja, a kilences szám energiájával.
A kettes 2. hónap pedig a lelkiséget, ezért lelkileg érdemes valamit levágni magunkról, átvitt értelemben is, ha nem szolgál és nem épít, nem fejleszt, csak lehúzza a hangulatunkat… Fontos, szinte a legfontosabb a lelki egészség is, ezért érdemes érzelmeinkre odafigyelni, ami berekedt, nem mondtuk ki, most kimondani felér
egy vérátömlesztéssel…. Érdemes most mindentől megszabadulni ami felesleges, nem szolgálja az életünket.

A közeledő (február 11.-e) újhold szintén új dolgoknak elindításában segít, támogat. Ezért érdemes utat ‘készíteni’ változáshoz, ehhez az elkövetkező 2 nap kiváló lehet. A csütörtöki napon érdemes relaxálni, pihenni, aki megteheti (nemcsak lelkileg, de szellemileg is.) Ha munka előtt lesz egy kis idő, érdemes mantrázni, pozitív megerősítéseket használni, imákat alkalmazni. A sós-levendulás, gyógynövényes, pihentető fürdő, akinek van rá lehetősége, nagyon jó egészségmegőrző lehet, mivel újholdkor az ásványi anyagtartalom sokkal jobban beépül a szervezetbe, így a méregtelenítés, egészséges ételek fogyasztása sokkal jobban megtérül ezen a napon. Érdemes gyümölcsnapot tartani, vagy sok egészséges levet (búzafűlé, zöldtea, zöldség turmix, stb.) fogasztani. Ehhez kívánok sok erőt, kitartást Mindenkinek.

Szeretettel Erdélyi Zita (Ezoteria Extra, EE)

error: Védett tartalom!