2021-12-01

Felemelkedett Mesterek áldása Bika teliholdra (2021.11.19.): Letenni a múlt terheit a jólét érdekében!

A Bika telihold mindig valami földi jólétet takar, mivel a Vénuszhoz köthető, uralkodó bolygója, boldogság, életöröm, szerelem, jólét, és bőség tartozik hozzá. A bika jeggyel: ez mind-mind összefüggésben is van.

A Kissé hedonista bika, már-már túlzó módon életigenlő, ami nem baj, sőt!
A bika teliholddal lesz lehetőségünk megteremteni, vagy elindítani egy olyan új energiát az életünkben, amivel jólétet, jómódot meg tudjuk teremteni.

Megerősítés: Napfonatcsakra

Biztonságos dolog számodra, ha erős vagy, és pozitív módon kezedbe veszed az életed irányítását.
Mert az angyalok segíteni akarnak neked a hatalommal és az irányítással kapcsolatos kérdésekben. Először is meg akarnak nyugtatni, hogy valóban erős vagy. Te, aki Teremtőd képére és hasonlatosságára teremtettél, ugyanazokat a tulajdonságokat hordozod magadban, beleértve a hatalmat is. Nem számít, hogy érezed-e, vagy félsz-e a benned rejlő hatalomtól – valóban erős vagy.

Másodszor biztonságos dolog számodra, ha hatalmadat szeretetteljes módon használod. Az angyalok nem fogják megengedni, hogy visszaélj a hatalmaddal, és azok, akik igazán szeretnek téged, méltányolni és helyeselni fogják bátor szavaidat és tetteidet. Tartsd észben, hogy a hatalom nem azonos az agresszióval, egyszerűen azt jelenti, hogy teljes mértékben hiteles vagy önmagaddal és másokkal.

Az angyalok arra is emlékeztetni akarnak, hogy senki más nem irányít és nem irányíthat téged az engedélyed nélkül. Mindig van választási lehetőséged, és az angyalok segíthetnek meghozni a döntéseket, ha kéred.

Az Angyalok abban is segítenek, hogy úgy érzed, jobban a kezedben tartod az életedet és spirituális képességeidet.

error: Védett tartalom!