2022-09-26

Felemelkedett mesterek áldása hétfő hajnalra: Jótékonyság

Teréz anya jóslata

Angyalok és Szentek üzenete

Az Én most arra ösztönöz, hogy állj ki valamilyen nemes ügy mellett, támogass egy jótékonysági szervezetet, vagy segíts egy szűkölködő embertársadon. Teréz anyához hasonlóan egyes-egyedül is változtathatsz a világ folyásán. Ez ügyben ő lesz a kalauzod, kérd hát a segítségét.

Gondold meg, milyen ügyek kavarják fel szenvedélyeidet vagy ébresztik fel haragodat, s fogadd meg, hogy ilyen vagy olyan formában közreműködsz a helyzet jobbításában. Lelked önmaga kifejezésére törekszik, s hallatni akarja hangját. Vésd be élettapasztalataidat és jártasságodat – az üzleti életben, a fogalmazásban vagy a beszédben – a választott ügy érdekében. Szánj időt és pénzt a vele összefüggő jótékonysági szervezetekre és közvetítőkre. Tettvágyadnak nem marad el a jutalma, mert eltelsz energiával.

Teréz anya élete beszédes példa arra, mennyi jót tehet az egyes ember. Nővértársaival odaadóan gondozta az éhezőket és haldoklókat. Napjainkban több mint 500 misszió viszi tovább Teréz anya örökségét, s követi szavai útmutatását:

“A hit a cselekvés erejében szeretet, s a cselekvés szeretete szolgálat. Ha ezt a hitet tevékeny szeretetre fordítjuk le, magával Istennel és a mi urunkkal, Jézussal kerülünk kapcsolatba.”

 

error: Védett tartalom!