2021-10-17

Felemelkedett Mesterek üzenetei péntek reggelre: A napot Vénuszi (életöröm és szerelem) energia járja át!

Felemelkedett Mesterek üzenetei péntek reggelre: A mai napot Vénuszi (életöröm és szerelem) energia járja át!

Mit is jelent mindez? Az életöröm, szerelem, kisebb utazások, gyermek kérdése hozhat el váratlan örömöt, ajándékot.

Ez utóbbi nem biztos hogy tárgy lehet, hogy inkább egy élmény, életeseményhez köthető. Közös ebéd, kis kiruccanás, vagy programok együtt!

Fontos hogy e közben azt érezzük nem fojtó a kapcsolat, hanem inkább szárnyakat adó, lebegős inkább mint nyomasztó. Ha a megtervezett események alatt így látjuk magunkat, hogy levegősen, önfeledten érezzük magunkat, mintsem fullasztó módon, akkor lehet ez a tökéletes személy számodra…Maga a tökély. Egy ilyen jellegű kapcsolatot, félni és óvni kell. Semmiképpen ne ragaszkodj túlzottan, hanem inkább lazán, szabadságot érzékeltetve legyetek együtt, vegyetek részt izgalmasabbnál-izgalmasabb programokon, eseményeken.

Megerősítő gondolatok: Ikerláng

A kérdésedre adott válasz magában foglal egy spirituális alapú, romantikus kapcsolatot.

Azért húztad ezt a lapot, mert ikerlángod szövevényesen Összefonódott a kérdésedre adott válasszal. Az ikerláng egy romantikus társ, aki a te spirituális lélekcsoportodból származik – vagyis a lelkitárs-kapcsolatok szempontjából ő a “Nagy Ő”.

Az ikerlángok gyakran együtt testesülnek meg utolsó földi életükben, miután véget ért a reinkarnációs ciklus, és minden karma kiegyenlítődött. Eddig az életig azonban általában nem egyszerre testesülnek meg, hanem inkább felajánlják, hogy egymás szellemi vezetőiként tevékenykednek.

Lehetséges, hogy ikerlángod a túloldalról irányít téged, és minden életterületeden segít, beleértve egy lelki társsal való szerelmi kapcsolatot is.