2023-11-28

Felemelkedett Mesterek üzenetei Tavaszi hónapokra: Játékosság a kulcs.

Ezzel a mentalitással, könnyedség, játékosság tudsz igazán teremteni, akár anyagi, vagy szerelmi téren egyaránt!

Ha ismét át akarod élni a szerelmet, hagyd ragyogni a benned élő fiatalos jókedvet!

A szerelem angyalai olyan kerubok, akik minden romantikus dolgot megtestesítenek, és akikre boldog, fiatalos játékosság jellemző. Örömüket lelik a szerelem csodáiban, és arra kérnek, hogy te is ezt tedd.

Az angyalok azt akarják, hogy ismét szeress bele az életbe. Ennek érdekében utat mutatnak neked, hogy jól érezd magad. Ez az öröm és a kaland hangulatából fakad.

Az angyalok azt kérdezik, mikor szórakoztál legutóbb? Ha nem emlékszel, akkor már régen esedékes, hogy némi szabadidővel egészítsd ki a napirendedet.

Az angyalok szerint a szórakozás létszükséglet, nem luxus. Végezhetsz valami ingyenes dolgot, például felfedező utakra mehetsz a természetben, megnézhetsz egy színházi előadást, csatlakozhatsz egy helyi sportcsapathoz, vagy kipróbálhatsz valami újdonságot.

A játékosság jó időbefektetés, mivel felfrissíti az energiaszintedet, és javítja a hangulatodat.

A szabadidő a kapcsolatokon belül is lényeges, hogy életben tartsd a randevúzás kötetlenségét. Tervezz rendszeres randevúkat a partnereddel, és felváltva, kreatívan tervezzetek olyan szórakozásokat, mint például minigolf, karaoke, séták egy virágoskertben vagy közös sárkányeregetés.

Megerősítő áldás: Pénzügyek és karrier.

A pénzügyi kérdések pillanatnyilag szerelmi életed fontos részét jelentik.

A pénz és a szerelem az idők kezdetétől összekapcsolódik, és ez a lap rámutat erre az összefüggésre.

A szerelem angyalai ki akarnak szabadítani a pénzügyek vagy a karrier szorításából, hogy életed minden aspektusát élvezhesd beleértve a szerelmet is.
Noha a munka szívmelengető elégedettség forrása lehet, egyensúlyba kell hozni a szeretet más szempontjaival, mint például a játékossággal és a nevetéssel.

Azért kaptad ezt a lapot, mert hasznodra válna az ilyen jellegű vidámság.

Hívd segítségül az angyalokat, hogy javítsák a hangulatodat, az energiaszintedet, a pénzügyeidet, a karrieredet és minden mást, ami nyugalmat hoz számodra.