2023-11-26

Gabriel Arkangyal imája – Égi védelem alatt állsz!

Ne félj, Isten szeret téged. Imáid meghallgattattak.

Imáid mindig meghallgattatnak.

…Néha ugyan nem így érzed, mert más úton várod a válaszokat. A válasz talán egy megérzés vagy egy új lehetőség formájában érkezik el, vagy akár úgy, hogy egy könyv leesik a polcról. Legtöbbször ilyen hétköznapi módon, hirtelen jött ötleteken és gondolatokon keresztül kapjuk meg imáinkra a választ.

Ha ezt a kártyát húzod, az angyalok arra kérnek, hogy legyél különösen éber. Figyelj mindenre, amit hallasz, amit érzel vagy gondolsz. Figyelj oda a felajánlott segítségre, és mindenképpen fogadd el. Kiérdemelted a támogatást. Isten sokszor földangyalokat is toboroz, hogy általuk adjon választ imáidra.

Megerősítő áldás: Ének és tánc.

Fejezd ki magad, és ébreszd fel pszichikus érzékeidet a zene és a mozgás varázslatos ereje által.

Az angyalok azért küldik neked ezt a kártyát, mert látják, hogy szükséged van a kreatív önkifejezésre, valamint a munka és a játék közötti egyensúlyra. Az ének és a tánc hatékony módszer, hogy megnyisd kreatív csatornáidat, és érezd a teljes önkifejezés szabadságát. Ezekkel a tevékenységekkel rejtett tehetségeket fogsz felfedezni önmagadban, és erősíteni fogod az önbizalmadat.

Mivel a zenei kifejezés a lelked eszköze, amelyen keresztül a fizikai világhoz tud kapcsolódni, a benned lévő Istenségnek is jobban tudatában leszel. Sok nő a tánc művészi formáin keresztül fedezi fel a benne élő istennőt.