2021-10-17

Gyógyító Angyalok üzenetei mára: Felülemelkedni a problémákon

Gyógyítás tündérekkel

Amikor egy probléma kellős közepén állsz, a megoldás gyakran elkerül. Nézd meg a helyzetedet egy magasabb nézőpontból, és lehet, hogy meglátsz egy új kiutat.

Megrémültél egy látszólag leküzdhetetlen helyzettől? A félelmeid és a feszültségeid talán létrehoztak egy negatív kényszerképzetet, és folyamatosan a problémára gondolsz. Bár szüntelenül valami megoldást keresel, úgy tűnik, egy sem közeledik feléd, és bekúszik tudatodba a reménytelenség. Akár nagy, akár kis problémáról van szó, ez a kártya arra kér, hogy egy pillanatra lépj hátra, hogy jobban megláthasd a kreatív megoldásokat. Ahelyett, hogy folyamatosan a problémán dolgoznál, gondolatban lásd magad, amint a problémát az Ég várakozó kezeibe helyezed. Mint amikor teljesen elengedsz egy borítékot, amelyet bedobtál a postán, teljes mértékben add át a problémát. Ezután képzeld el, hogyan láthatják problémádat a tündérek. Hogy nézne ki az ő szemszögükből? Érezd a tőlük kapott hit és remény érzését, és tudd, hogy ezek a pozitív érzelmek táplálják a probléma tökéletes megoldását.

Megerősítés: A szívem, az elmém, az életem és annak minden szereplője most tökéletesen nyugodt.
Gyógyítsd magad a nap fényével és a hold sugaraival.

A folyó és a vízesés hangjával. A tenger hullámzásával és a madarak énekével.

Gyógyítsd meg magad mentával, és eukaliptusszal. Édesítve levendulával, rozmaringgal és kamillával. Öleld magad a kakaóbabbal és egy csipetnyi fahéjjal. A cukor helyett a teába tegyél szeretetet, és idd meg a csillagokra nézve. Gyógyítsd meg magad a csókokkal, amiket a szél ad neked és az eső ölelésével. Állj erősen mezítláb a földön és mindennel, ami belőle származik. Légy okosabb minden nap, ha a megérzéseidre hallgatsz, homlokoddal nézed a világot. Ugorj, táncolj, énekelj, hogy boldogabban élj.

Gyógyítsd meg magad, szép szeretettel, és mindig emlékezz… te vagy a gyógyszer. – María Sabina, mexikói gyógyító, költő.