2021-11-30

Három legcsábítóbb csillagjegy!

Tisztázni szeretném, azokat a jegyeket gyűjtöttem össze, akik könnyen, könnyebben elcsábítanak másokat, nem ők csábulnak el. Kettő lehet azonos, de nem törvényszerű.

Lássuk, mi alapján válogattam, választottam ki a három állatövi jegyet!

Mindenképpen a vizes és tüzes jegyek közül válogattam. A földi jegyek sokszor hidegek, ridegek, a levegős jegyeket inkább érdekelheti elsősorban a szellemiség, mint a testi örömök. Persze ez sem biztos, mert számtalan pontnak kell teljesülnie ahhoz, hogy valaki igazi, ‘gaz csábító’ legyen. Több szempont alapján szükséges vizsgálni, nemcsak egy nézőpont szerint. De ‘játékosság’ kedvéért most kivételt tettem!

Oroszlán (07.23-08.23.)

 Nap az uralkodó bolygója, kellő egoizmussal és büszkeséggel rendelkező jegy, akinek nem biztos, hogy elég lesz egy visszaigazolás, azaz egy partner. Szüksége van arra, ” tapsoljanak ” neki, átvitt értelemben is, hogy dicsérjék és el legyen tőle ragadtatva! Akkor lép és ezért mindent megtesz, hogy folyamatosan visszajelzéseket kapjon…! Reggeltől – estig elvárná, hogy a másik bókoljon neki, ezért mindent elkövet, megkaphassa mindezt. Vad csábítóvá válik, aki nem ismer akadályt… A Nap szintén hozzá tesz ‘egy lapáttal’, mivel férfias és kiáradó energiát képvisel, mind külsőleg és belsőleg egyaránt. Ami vonzóvá teszi a másik nemnél.

Mérleg (09.23-10.22.)

A Vénusz uralja a szerelem, öröm, és szépség bolygója. Tehát Ő maga is szereti, ami földöntúli módon gyönyörűséget jelenti, maga is bevonzza mindazt, amit Vénusz képvisel…. Levegős jegy, tehát döntésképtelen valaki, ami szintén a csábítás melegágya, mivel egyszerre több vasat is tud tartani a tűzben. Mind a női és férfi mérleg típus, szép, igazán helyes archoz, kedves jellem párosul. Ez a legjobb kombináció ahhoz, hogy sikeresek legyenek a másik nemnél. Ezt a mérleg 100%ig teljesíti. Simulékony, kedvessége már határtalan, szépség és harmónia szintén megtalálható benne. A külső-belső összhang együtt teljesül a mérlegnél, ami ellenállhatatlanná teszi.

Ikrek (05.21-06.21.)

Merkúr, magas szellemiség jellemzi, ami pont arra lesz megfelelő lyukat beszéljen az emberek hasába. Mit is jelent mindez? A nagyszerű és kifinomult kommunikációjával, lehengerlő modorával, magas intellektusával szinten bárkit képes a bűvkörébe állítani. Egészen addig amig le nem bukik hogy másik két emberrel szintén ilyen ehhez hasonló negédes kapcsolatot ápol.

Az ikrek jó stratéga és üres csevegés sem áll távol tőle, viszont ez könnyed, légies természetet kölcsönöz számára, ami a csábítók főbb jelleme. Egészen addig amíg bizonytalanságban tart valakit, addig fognak érdeklődni iránta. A jó beszélőke már csak hab a tortán. A gondolkodása éles, jó memóriája és jó humora van, ami másokat ösztökél arra, hogy beadják a derekukat.

Gazdag felismerésekkel teli időszakot kívánok, szeretettel Erdélyi Zita (EE)

error: Védett tartalom!