2021-11-30

Heti Angyali útmutatás (Augusztus 16-22.): Teliholdas hét indul….! Teremtsd meg a saját világodat!

Ez a világ, amit általad teremtett, sokkal jobb, egészségesebb, pozitívabb, fényesebb, mint ami most van!

Teliholddal fejeződik be a hét, és a teremtésnek adhat otthont az az energia, ami átlengi az egész hetet.

Ez a hét felkészülést jelent a teliholdra, ami felteszi az i-re a pontot, beteljesíti a legnagyobb álmainkat, vágyainkat…!

Az ég teljesíti amit kívánsz! Ha kellő érzelemmel teremted meg a kívánságodat. Akkor az megvalósulhat. Sőt – még a hét végére is megtalálhat az a csoda amit szeretnél, és akarsz!!

Előtte érdemes felkészülni eljövetelére, és arra, hogy mennyire is teljesedik ki az életünk. Mi okoz örömet, és mi nem? Mérlegelni kell az örömforrást az életedben? Mi jelenti a feltételnélküliséget, a szeretetet, a valódi szabadságot? Amikor már nem függsz másoktól, amikor nem mások irányítanak, manipulálnak, és nem mások mondják meg mit kell tenned…!!

A telihold mindig eredményezhet egy önvizsgálatot, egy olyan kiteljesedést, amit belső én által vezérelt teremtés követ, és jelent.
A mágiának kedvező az egész hét, végén telihold kapcsán megkoronázhasd a kérésedet, a kívánságodat.
Méregtelenítés szempontjából is el lehet kezdeni, tisztító kúrát, kedvezhet mindenféle fogyókúrának is, mivel a teliholdat a fogyó hold követi, ami súlyvesztés szempontjából könnyítést jelent.

Ehhez kívánok sok erőt Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Erősítsd magadban a jó közérzet és az egészség tudatát

Mihály Arkangyal szerint a jó közérzet és az egészség kulcsa az, ha nem a betegségre koncentrálunk. Azért húztad ezt a kártyát, hogy a félelmeid helyett a vágyaidra összpontosíts. Testünk azonnal reagál a félelemre és a szeretetre, ezért az utóbbira kell koncentrálnunk. Töltsd fel minden sejtedet gyengéd szeretettel.

Képzeld el, hogy Te és a környezetedben élők is mind tökéletesen egészségesek. És így is beszélj magadról és szeretteidről, mert ezzel is megerősíted azt, hogy ez valóban így is van.

error: Védett tartalom!