2022-08-14

Heti Angyali útmutatás: Bízz önmagadban és megérzéseidben.

Bízz az intuíciódban!

Gyógyítás tündérekkel.

Biztonságos számodra, ha a szíved útmutatását követed.
A szíved mélyén tudod, mit kell tenned. Ez a kártya azt kéri tőled, hogy bízz meg ebben a belső intelligenciában, és kövesd.

Belső útmutatásod próbálta mostanában felkelteni a figyelmedet? Talán valami megérzés rángat téged, mint egy vakvezető kutya, vagy egy belső hang kiabált neked, esetleg mély érzelmekkel és szimbólumokkal teli álmaid voltak az utóbbi időben.
Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra biztatnak, hogy gondosan figyelj oda az intuíció különböző formáira. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy figyelmen kívül hagyd ezeket az üzeneteket vagy halogasd a dolgokat.
Bízz ebben a belső bölcsességben, éppen úgy, ahogyan akkor bíznál benne, ha egy köztiszteletben álló tanítótól származna. Tudd, hogy nem képzeled az útmutatást. Erőteljes és ismétlődő hangja annak jele, hogy valóban tiszta és megbízható üzeneteket kapsz, amelyeket érdemes követni.

Megbízom az érzéseimben és a gondolataimban, és kérdezősködés és késlekedés nélkül követem azokat.

Megerősítő gondolatok: Csodatevő időszak.

Miről fog szólni a következő fél év? Szerintem csodák nyílnak meg azok számára,akik képesek arra,hogy abbahagyják a hazugságokat maguknak és másoknak.akik nem csinálnak úgy mintha…Nem küldözgetnek szívecskét, miközben az illetőt ki nem állhatják,valahol mélyen. Akik abbahagyják osztani az észt, és képesek teljesen egyszerű módon embernek lenni. Megkínálni egy frissen sült süteménnyel,azt aki éhes, mondani két jó szót, szívből, akik képesek arra,hogy segítsenek szívből, akik képesek az együttérzésre. Akik nem nézegetik otthon már mennyi tanfolyamot végeztek el,és mennyi diplomájuk van, hány nyelven beszélnek. Akik nem okolják a párjukat minden nehézségért, vagy a körülöttük élőket. Akik képesek megköszönni és hálát érezni azok felé akik a nehéz időkben mellettük voltak,és ezt a szavak szintjén is odaadják. Akik képesek igazat mondani,még ha nehéz is és lehetnek nehezebb következményei ennek. Akik elég bátrak szeretni. Akik tisztelik embertársaik sebeit. Mert persze értik mi a kvantum mechanika lényege,és valamennyi tudásuk van az emberi lét mélységeiről, és sokszínűségéről,de nem állítják,hogy az elméjük képes erről mindent befogni. Akik képesek odaadni magukat a szeretetnek,akik számára öröm, ha adhatnak,és képesek elfogadni. Akik nem csak egy elvonuláson képesek nagyokat és okosságokat mondani,hanem képesek az életükbe is beforgatni mindezt. Akik engedik,az örömöt az életükbe,de ezzel egyidőben nem ezt hajhásszák,hanem képesek mélyre menni.

A mélységeikben megtalálni az emberi lét szépségeit,és lehetőségeit. Akik képesek minden nap tenni önmagukért,a testi lelki szellemi egységükért. Akik nem akasztanak magukra titulusokat, hogy gyógyítók,vagy bármi mást,hanem értik, hogy az ő erős hitük,segít embernek abban, hogy visszataláljanak ők is a hitükhöz önmagukban. Akik nem akarják mások helyett megoldani,hanem szeretettel jelen vannak amíg a másik megoldja. Képesek kilépni több évszázados vagy évezredes begyöpösödött hitrendszereikből és elképzeléseiből. Akik nem bájolognak folyton,csak hogy szeretve legyenek,és merik vállalni akivé ébredtek. Akik képesek elengedni,a társadalom és a korosztálytól jövő nyomásokat és elvárásokat. A szülőiről nem is beszélve.
A legmélyebb önhazugságok feltárásának van itt az ideje. Azt hiszem nagyon nehéz,de a legfelszabadítóbb ponthoz érkeztünk. Nem vagyunk egyedül, soha. Lehet a földi lét paradicsom,de a pokol is.Te melyiket választod?
A legmélyebb magodat szeretném piszkálni ezzel a poszttal.Mered e vállalni azt aki valójában vagy? Kell e még annak a gyermeknek aki benned él az,hogy mindenki szeresse? Mert ez alapján tudja magát ő is értékelni és elhelyezni a világban.

Amikor az igazságra megnyílik a szándék,már el is indul a változás.
-Forrás: Szilasi Márti

error: Védett tartalom!