2021-10-17

Heti Angyali útmutatás (május 11-17.): Válassz a lapok közül és kiderül, mit tartogat a hét számodra!

Húzz a lapok közül, és mi vár rád?!

Első lap: Isteni időzítés

Figyelj rá, hogy milyen kapuk nyílnak meg és zárulnak be mostanában előtted! A kitárt kapukon menj keresztül és vond le a tanulságot, ha zárt kaput találsz!
Imáid meghallgattatnak; efelől semmi kétség. Csakhogy minden változás az isteni időzítés univerzális törvényének engedelmeskedik. A nagy mozaik sok darabjának kell megtalálnia a helyét, hogy végül láthatóvá váljék az egész.

Ha kapkodva helyezed el a mozaikdarabokat, a teljes kép alapját ronthatod el.
Ne próbálj bezárt kapukat döngetni! Inkább fordulj tanácsért az angyalaidhoz, hogy megláthasd, mikor zárul be egy ajtó a negatív hozzáállásod miatt és mikor az isteni időzítés hatására. Nézz más, nyitott kapuk után, és menj keresztül rajtuk hittel, hálával!

Második lap: Pénzügyek és karrier

A szerelem angyalai ki akarnak szabadítani a pénzügyek vagy a karrier szorításából, hogy életed minden aspektusát elvezhesd, beleértve a szerelmet is.
Noha a munka szívmelengető elégedettség forrása lehet, egyensúlyba kell hozni a szeretet más szempontjaival, mint például a játékossággal és a nevetéssel.
Azért kaptad ezt a lapot, mert hasznodra válna az ilyen jellegű vidámság.

Hívd segítségül az angyalokat, hogy javítsák a hangulatodat, az energiaszintedet, a pénzügyeidet, a karrieredet és minden mást, ami nyugalmat hoz számodra!