2022-12-07

Heti Angyali útmutatás (március 14-21.): Tizmilliószoros teremtő hét indul!

Március 18-án, pénteken lesz a tavasz első teremtő napja.

Érdemes kihasználni eljövetelét, energetikai tisztításra, tavaszi ‘belső nagytakarításra’ energetikai védelem kiépítésére.

Mit is jelent mindez? Ilyenkor a leghatékonyabb minden imádság, teremtés és vágykívánság, ami 10 milliószoros teremtő erővel bír, mint máskor. Tehát sokkal hatékonyabb, ha megfelelően teszed.

Ezért érdemes pihenni és utána rituálékat végezni, nyugodt környezetben. Ahol senki nem zavar. Van, úgynevezett ÉNidő, amikor egymagad vagy, és saját gondolataiddal eggyé válsz.! Harmonikus érzések töltenek el, ezáltal pozitív gondolatok születnek, körülötted is, majd szépen lassan megindul a pozitív energia, amit érdemes testi, lelki és szellemi szinten beépíteni.

Megerősítés: Csendes elvonulás!

A bőség angyalainak áldása!

Itt az idő elszakadni kicsit a külvilágtól, hogy felismerhesd és feldolgozhasd belső világod igaz gondolatait és érzéseit. Teremts időt magadnak az elcsendesedésre, hogy világosabban láthasd, mi a következő lépés.

A meditáció olyan az elmédnek, mint egy tavaszi nagytakarítás: megtisztítod a kaotikus gondolatoktól, amelyek akadályozzák a bőség megjelenését az életedben.
Úgy tűnik, távol kell lenned egy kicsit az emberektől, hogy meghallhasd a belső hangodat, és a következő lépésedre koncentrálhass. Mi jut eszedbe először, ha az elvonulás szóra gondolsz? Ez lesz a belső igazságod, amely irányt mutat azzal kapcsolatban, amit tenned kell.

Hallgass például lágyabb zenét, kapcsold ki a tévét és némítsd le a telefonod.

error: Védett tartalom!