2020-08-12

Heti Angyali üzenet (június 22-28.): Válassz a mágikus tarot lapok közül

Húzz a lapok közül és kiderül számodra mit hoz az új hét

Első lap: Erő

Ez a lap ösztöneink és szenvedélyeink megértéséről szól. Ha megértjük és elfogadjuk őket, ezek az energiák nagy segítségünkre lehetnek céljaink elérésében. Lehet, hogy annyira higgadtan kezeltük a különböző élethelyzeteket, hogy eddig nem volt szükségünk erre a bennünk szunnyadó, állandóan jelenlévő erőre. A kártya azonban azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy mozgósítsuk és használjuk ezt a nyugodt, ám kétségbevonhatatlan erőt.
Fordított helyzetben a kártya kétfajta veszélyre figyelmeztet. Egyrészt arra, hogy ne váljunk teljesen állati ösztöneink rabjává. Másrészt pedig arra, hogy ne próbáljuk meg elnyomni és megtagadni ezeket a természetes ösztönöket, hiszen egyik véglet sem vezet jóra.

Középső lap: Mágus

Ez a lap azt jelzi, hogy eljött a célok megvalósításának ideje. Céltudatosságunk és képességeink segítségével végre nekiláthatunk, hogy való váltsuk elképzeléseinket, és most minden szükséges eszköz és képesség a rendelkezésünkre áll. Haladjunk bátran előre, mert ez a lap sikert ígér. Ez egy mágikus pillanat, teli lehetőségekkel, amelyek csak a megvalósításra várnak.
A fordított lap csalás veszélyére figyelmeztet. Környezetünkben valaki többet ígér, mint amit tud váltani. A Mágus ugyanis lehet csaló és sarlatán is. Legyünk óvatosak, és ne ámítsuk magunkat. Meglehet, azt hisszük, hogy tervünk tökéletes, ám lehetnek gyenge pontjai, amelyek váratlan következményekkel járhatnak.

Harmadik lap: Diadalszekér

Ez a lap az irányítás győzelmét jelképezi. Jelenlegi helyzetünkben két ellentétes, egymással szemben álló és feltehetően hatalmas erőt kell összehangolni, és rávenni arra, hogy egy közös cél érdekében együttműködjenek. Ezek lehetnek a bensőnkben dúló szemben álló, de külső energiák is. Mindenesetre a mi feladatunk, hogy ezeket az energiákat megzabolázzuk és saját célunk érdekében munkára fogjuk.
A fordított helyzetű lap két veszélyt jelezhet. Az egyik, hogy hagyjuk, hogy mások irányítsanak minket. A másik, hogy célunk érdekében mindenen és mindenkin átgázolunk, aki az utunkba kerül. Bölcs dolog tehát kicsit lassítani, és végiggondolni az előttünk álló feladatokat, mielőtt végigrobognánk az úton.
Hallgassunk a megérzéseinkre.

X