2023-03-26

Heti Angyaltarot (decemberi energiák): Válassz a mágikus lapok közül, megkapod a választ, ami szívedben rejlik

Hallgass a szívedre tartja a mondást, ezt most év vége felé be is kell tartsd! Nem árt szem előtt tartanod….

Első lap: Szerelmi élet

Kérdésed alapja a szerelmi életedet érinti, amely épp javulóban van.

Azért húztad ezt a lapot, mert a kérdésed valamilyen módon érinti a szerelmi életedet, és a tündérek segíthetnek neked megérteni ezt a kapcsolatot, ha nem nyilvánvaló számodra azonnal. Ez a lap azt jelzi, hogy szerelmi életed valamilyen javulás előtt áll.

A lappal kapcsolatos további jelentések: Szeresd az életedet. Ez az egyik módja annak, hogy gyógyító energiát hozz ebben a helyzetbe.

Kérd a tündéreket, hogy segítsenek kapcsolatba lépni a lelki társaddal!

Középső lap: Tökéletes időzítés

Ez a megfelelő pillanat az előre lepéshez.

Tudni szeretnéd, mikor teljesül a vágyad, vagy melyik a legjobb pillanat a változtatásra.

A válasz: most. Az univerzális energiák tökéletesen összehangolódnak és kaput nyitottak neked, amelyen könnyen átléphetsz. Ez az egyik olyan alkalom az életben, amikor minden úgy megy, mint a karikacsapás, és minden arannyá válik a kezedben – használd ki az isteni időzítést, és lépj. Ezen a ponton minden további előkészület halogatásnak számít. Egyszerre egyet lépj, és haladj előre ma!

Harmadik lap: Várandósság

Egy gyermek születése hatalmas áldásokat hoz számodra és a világ számára.

Ez a lap azt jelzi, hogy vagy te, vagy egy hozzád közel álló ember mostanában (vagy nagyon hamarosan) gyermekáldásban részesül. A tündérek ünneplik ennek a rendkívüli kisbabának a születését, mert ez a gyermek hatalmas öröm- és fényangyal, és sok pozitív változást hoz az életedbe. Ez a lap egy gyermek sikeres örökbefogadásának közeledtét is jelezheti.

Bónusz lap (Kutya lábánál található angyal motívummal): Tél

Imáidra és megerősítéseidre a válaszok a téli hónapokban válnak nyilvánvalóvá.

A tél a befejezés időszaka, és ez a lap azt jelzi, hogy vágyaid ezekben a hónapokban válnak valóra. Addig is dolgozz tovább a céljaid elérése érdekében, a megérzéseidet és intuitív útmutatásodat követve, éppen úgy, ahogyan az állatok és a madarak is terveket készítenek erre az időszakra.

error: Védett tartalom!