2020-08-12

Heti Angyaltarot (július 27-augusztus 2.): Válassz és kiderül mit tartogat a hét

Húzz a mágikus angyaltarot lapjai közül és lehull a lepel, megtudod mi az amit tenned kell, ahhoz elérd célodat!

Első lap: Vállalkozó szellem

Született szervező, igazi vállalkozó szellem vagy, és munkádat mágikus lehetőségek kísérik.

Megvan benned a késztetés, a fegyelem és a vágy, hogy a saját magad ura légy. Ez a kártya is azt mutatja, hogy minden képességed megvan ahhoz, hogy sikeres vállalkozó váljon belőled. A mennyi tudatni akarja veled, hogy a szellemi birodalom melletted áll. Amíg él a lelkesedésed, vonzani fogod az új lehetőségeket. Pozitív energiád vonzza az ügyfeleket, vevőket és szerződéseket.
Ha éppen új üzletet nyitsz, itt az ideje, hogy a szellemi munkát is elvégezd (imádkozás, meditálás, vizualizálás és megerősítés), hogy piackutatást végezz a vállalkozásoddal kapcsolatban és nem utolsósorban, hogy dolgozz magadon (egészséges táplálkozás, elegendő alvás és rendszeres testmozgás). ha mindezt teljesíted, csodás üzleti lehetőségek nyílnak meg előtted.

Középső lap: Segítő

Valaki segíteni kíván neked. Találd ki, ki lehet az és vedd fel vele a kapcsolatot.

Valaki segíteni tudna célod elérésében. Talán már gondoltál is rá, ki lehet az illető. De olyasvalaki is lehet, akivel most fogsz találkozni először.
Légy nyitott a másoktól érkező segítségre, az erős személyiségek ismerik a csapatmunka fontosságát. Itt az ideje, hogy megtanuld az élet leckéit ezzel kapcsolatban. Tehát bátran közöld az illetővel, mire van szükséged, kérj segítséget. Mások támogatásával könnyebben megvalósulhatnak isteni céljaid és vágyaid.

Harmadik lap: Tudj elfogadni

Engedd meg másoknak, hogy szeretetteljesen gondoskodjanak rólad. Fogadd el tőlük a segítséget, a törődést bűntudat vagy bocsánatkérés nélkül.

Adakozó vagy és sokféleképpen segítesz másoknak. Az adásban többnyire örömöd leled. Hasonlóképp, ha engeded, hogy mások adjanak neked, ők is megtapasztalhatják az adás örömét. Megajándékozod őket minden alkalommal, ha szívesen fogadod, amit adnak.
Az elfogadással feltöltődsz, és kiegyenlíted a férfi és női energiákat magadban és a környezetedben. Ha megengeded magadnak az elfogadást, az élet áramában úszol, amely elmossa a stagnáló energiát, bőségben hoz eléd új formákat, kreatív ötleteket és mindenféle lehetőséget. Az elfogadás legegyszerűbb formája is gyógyító és nagy lépés a kinyilvánítás folyamatában.

X