2021-12-01

Heti Angyaltarot (május 4.-10.): Válassz a lapok közül és kiderül mi vár rád.

A tavasz lassan-lassan véget ér, és közeleg a meleg – forró nyár.

Vajon mit tartogat mindenkinek ez a meleg hónap?

Milyen hónapok várnak ránk, a vírus és ‘maradjotthon’ szlogen vajon elmúlik – eltűnik nyári hónapokra?

Most kiderül mi vár rád, nyáron folytatni kell ezt a önmegtartóztatást, illetve ezt új életformát, vagy valódi szabadság, és élvezetes cselekvések hónapjai várnak ránk?

Első lap: Nyár

Nyáron mindent megkapsz, amit kérsz.

Azért húztad ezt a lapot, mert tudni szeretnéd, mikor válnak valóra a vágyaid. Ez a lap azt a megnyugtatást fejezi ki, hogy kívánságaid meghallgatásra találtak, és isteni időzítés készíti elő az utat, hogy megválaszolt imáid a tökéletes pillanatban érkezzenek el hozzád. Ebben az esetben álmaid nyáron fognak teljes mértékben megvalósulni.

Második lap: Ősz

Ősszel minden összejön, és a bőség csodálatos gyümölcseit élvezed.

Kérdésedre a választ ősszel fogod teljes egészében megkapni. Éppen úgy, mint egy kiskert esetében, most is áldásokban részesülsz majd az út során. folyamatosan haladj a manifesztációd felé azáltal, hogy fenntartod a pozitív gondolatokat, a megerősítéseket és az imádkozást, és a kapott útmutatásnak megfelelően cselekszel. Ennek a munkának a gyümölcsei addigra érnek be, mire a levelek kezdenek őszi színeket ölteni, és az időjárás hidegebbre fordul.

Harmadik lap: Türelmet kérek

Megtörténik, amit kérsz. Légy türelmes, mivel előtte még be kell következnie több láthatatlan tényezőnek!

A tündérek azonnal valóra váltják a vágyakat. Késlekedés nélkül létrejön, amire gondolnak, ezért megértik, ha esetleg türelmetlen vagy, amiért imáidra nem érkezik válasz azon nyomban. Ez a lap biztosít téged arról, hogy a színfalak mögött dolgoznak a vágyaidon. Bár lehetséges, hogy jelenleg nem észleled az eredményeket, bízz benne, hogy a dolgok jó irányban haladnak. Hamarosan meglátod és megtapasztalod a kívánt eredményt.

plusz 4. lap (balszélső) Bónusz üzenet Mindenkinek: Valld be magadnak a valódi érzéseidet

Légy őszinte magadhoz! Csak te tudod, mire vágysz igazán.

Ez a lap azt jelzi, hogy eddig lepleztél valamit önmagad előtt. Mi volt az? Az érzéseid megbízhatók és pontosak, és próbálják magukra irányítani a figyelmedet. Most valld be magadnak a legmélyebb érzéseidet. Tudd, hogy biztonságos dolog számodra, ha őszinte vagy magadhoz. Valódi érzéseid képezik azt az iránytűt, amely megmutatja neked a legjobb irányt, és elvezet a keresett válaszokhoz. Bízz benne, hogy minden változás, amelyet előidézel, harmonikus módon fog bekövetkezni. Boldog leszel, hogy bevallottad magadnak a valódi érzéseidet!

error: Védett tartalom!