2021-11-30

Heti Angyaltarot – november 29-december 5.: Mondd ki az igazadat!

Szent Bernadett áldása!

Angyalok és Szentek üzenetei: Mennyei védelem alatt állsz!

Erőteljes felhívás ez a szókimondásra, igazságaid kertelés nélküli hangoztatására. Ha félsz mások véleményétől, bízd e félelmeket és aggodalmakat Istenre, Szent Bernadettre és angyalaira. Mindent kimondhatsz őszintén, ha szeretettel és méltóságodat megőrizve szólsz. Adj hangot az igazságnak úgy, ahogyan te látod, ne érdekeljen a fogadtatás.
A menny megvédelmez majd, és a megfelelő szavakat adja a szádba.

Miközben kimondod, ami a szívedet nyomja, akadnak majd, akik maradéktalanul egyetértenek veled, hisz alig várták már, hogy valaki helyettük is szót emeljen. És lesznek, akik más véleményen vannak. Te csak ragaszkodj ahhoz, amiben hiszel, és ne érdekeljen mások reakciója.

Igazat szólsz, és mindaddig, amíg szeretettel és meggyőződéssel teszed, nincs félnivalód.

Megerősítő gondolatok: Égi jel!

Az Ég a földi lét jeleivel üzen, így küldi áldását. Olyan üzenetek ezek, amelyekkel lépten-nyomon találkozunk. A kártyalap azt kéri, fordíts fokozott figyelmet ezekre a jelzésekre, mivel részben bennük rejlik a válasz a kérdéseidre.

Figyelj fel mindenre, amit háromszor vagy ennél többször látsz vagy hallasz. Jeladás az is, ha többen ajánlják ugyanazt a könyvet, mozit vagy tanfolyamot. Vedd észre a rendhagyó jelenségeket, mondjuk, egy angyal alakú felhőt vagy egy pillangórajt. Ne menj el szó nélkül a sokatmondó események mellett, például ha egyik hozzátartozód kedvenc dala csendül fel a rádióban, vagy olyan virágot látsz meg, amely valakihez vagy valamihez kötődik.

Mindez nem merő véletlen. Gondolj a régi közmondásra: “A véletlen ott lép közbe, ahol Isten névtelenségbe burkolózik.” Bízz meg az égi jelekben, higgy abban, hogy valóságosak, és sokat jelentenek számodra.

error: Védett tartalom!