2021-01-17

Heti Angyaltarot: Novemberi Energiák

Most kiderül mit kell lépned ahhoz, még év vége előtt hatalmas pozitív erővel emelkedj.

Átlendülj a problémákon, és azokon a lehúzó élethelyzeteken, amelyek
már nem szolgálják a javadat, az életedet.

Mihály Angyal jóskártyái közül válogathatsz, választhatsz a három lap valamelyikéből.

Első lap: Ne siesd el ezt a döntést

A helyzet, amelyről kérdeztél, nagyon bizonytalan és zavaros, ez a kártya pedig arra int, hogy ne siesd el a döntést. Idővel minden világosabb lesz, és tudni fogod, mit kell tenned. Most az a legjobb, ha nyugton maradsz, és vársz. Ne félj, semmiről nem maradsz le, és ha most nem kapkodsz, lehetőségek egész sora nyílik meg majd előtted. Ez a te döntésed, és a legjobb, amit tehetsz, hogy vársz.

Második lap: Belső hangod valódi és megbízható

Mihály arkangyal tudja, hogy bizonytalan és tanácstalan vagy. ezt a lapot azért húztad, hogy elhidd: valóban jól hallod, amit gondolataidon, ötleteiden és érzéseiden keresztül üzen neked. Mostanában szerettél volna már tenni valamit, de féltél, hogy hibázol. Ez a kártya arra biztat, hogy bátran vidd véghez, amit elterveztél.

Harmadik lap: Tölts több időt a szabadban

Mihály arkangyal arra figyelmeztet, hogy tölts több időt a szabadban, és hangolódj rá a természetre. A friss levegő, a természet szépsége megnyugtatja testedet-lelkedet, és segít, hogy tisztán meghalld a Gondviselés hangját. A természetben megszabadulhatsz a stressztől és a szorongástól, így magasabb szellemi szintre jutsz. Gondolj arra, hogy minden szabadban töltött óra egy fantasztikus, az élet minden területén megtérülő befektetés!

X