2023-11-25

Heti Holdnaptár – augusztus 28-szeptember 3. – Telihold a halakban jelenti: az érzelmi kiemelkedést a negatívból.

 

Bak holddal indul a hét, ami munkát és pénzügyi helyzetünket tisztázhatja nyomatékosíthatja.

A hét elején ezért érdemes munkaügyekkel foglalkozni, elővenni a karrierkérdéseket is, amely előrevihetnek és megoldást nyújtanak sok eldöntendő kérdésben.

A bak hold mindig hideg-rideg, érzelmileg bezár és nem biztos, hogy nyitott inkább ilyenkor az ember fejben és szellemileg van ‘otthon’, és főként tudati szinten tudja megoldani.

Majd délután már a Vizöntőben lesz a hold, lélekjelölő. A tudatossággal és észérvekkel tudunk megélni és megoldani dolgokat.

Szerda délután már az érzékeny halakban jár a hold, ami érzelmeinket megemeli.
Neptunusz bolygó által uraló halak most lelkiségnek ad hangot ami azt jelenti, hogy lélek szintjén tudunk megoldani dolgokat, legyen kapcsolati kérdés, vagy családi összetartás.

Csütörtökön telihold lesz a halakban, ami azt jelenti, hogy lélekemelés a cél.
Pénteken még folytatódik a hatása, hogy aztán délután Kosban legyen a holdjelölő. Ami már sokkal pezsgőbb, aktívabb, tüzesebb energiát kölcsönöz.

Marsikusság cselekvőképességünk megnövekedését eredményezheti, ez egész hétvégén átjárja az energiánkat, hogy aztán vasárnap délután már megpihenhessünk, és megtervezhessük kisebb utazásainkat is. Életöröm és életigenlés plusz energiát adhat fizikai-lelki-tudati szinten.

Összességében, a hét lényege csütörtökön teljesedik ki, telihold formájában, ami teremtésnek és átalakulásnak kedvez, halakban lesz teljes, ami érzékenységünket felfokozhatja érzelmileg. Változásra, átalakulásra sarkall, hogy meg tudjuk lépni lelki szinten mindazt, ami változást mutatja. A lényeg: ki kell jönni a rosszból a jóba, a sötétségből a fénybe. Ez lehet a hét valódi mondanivalója.

Megerősítés: Váratlan szerencse.

A bőség számos különböző formában érkezhet, néha teljesen váratlanul. Légy nyitott, és fogadd el. Tartsd észben: a bőség azért érkezik, hogy támogassa az életcélodat, az egészségedet és a jótékony tetteidet.

Nagyszerű hír: ez a lap anyagi szerencsét jelez! Egy várt fizetség vagy a bőség valamilyen formájának előre nem látott gyarapodása már útban van feléd. Az angyalok arra kérnek, hogy bármi érkezik, fogadd hálásan, nyitott szívvel és kitárt karral.

Fontos, hogy felismerd a szerencséd, akár vaskos fizetség, akár a bevételeid fokozatos gyarapodásának formájában jelentkezik. Bármelyik eset áll fenn, a bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy a rendelkeésedre álló tőke bölcs és felelős felhasználása biztosítja, hogy megmaradj a bőség energetikai áramában.