2023-11-28

Heti Holdnaptár – június 19-25.: Rák holddal indul a hét, érzelmekben gazdag idők.

A vasárnapi újhold adott egyfajta nyomatékosított energiát a jövőhétnek, ami azt jelenti, hogy kedvező minden
olyan tevékenységnek, ami az újhoz, megújhodáshoz kötődik.

Az újdonság ereje még mindig érződik, és el lehet kezdeni egyfajta újfajta életmódot, életvitelt, látásmódot.

Az Ikrek újhold kommunikációban, szellemiekben adott egyfajta új utakra való rálátást, szemléletmód átalakulást.

Ami érintette a párkapcsolati, az anyagi kérdéseket. Ez hétfői rák holddal a családdal kapcsolatos dolgokat erősíti, családi összetartó energiáknak kedvező.

A rák hold otthon van, tehát érzelmeknek, lelkiségnek főszerepe van, és előkerülnek családi karmikus feladatok! Egészen szerdáig lesz ebben az érzelemgazdag rákban a hold, majd éjjel már átmegy az oroszlánba, ahol a tüzes elemek dominálnak!

Az oroszlán szenvedélyesebb, tüzesebb jegy, ahol górcső alá kerül a személyiség és a tetterő, a cselekvés. Előtérbe kerülnek az életörömök, a barátságról alkotott kérdések, és a hűség fogalma megméretésre kerülhet. Valamint a személyiségünk megnyílik és kitárulkozik, sokkal pozitívabb formát ölt, mint máskor.

Pénteken már a szűzben jár a hold, amit a Merkúr ural, tehát megint a gondolkodásban tudunk egyfajta rendszert belevinni.

S, ez az energia kitart egész hétvégére. Helye lesz, rendrakásnak, rendszerezésnek, és szervezési feladatok is helyet kapnak.

Megerősítés: Egyensúly.

Az utóbbi időben felborult az életed? Hozd egyensúlyba a munkával és a kikapcsolódással töltött idődet a spiritualitással, a mozgással és a családdal töltött időddel.

Az angyalok tudják, mennyire lefoglalnak a földi igények. Felelősséged súlyán szeretnének könnyíteni azzal, hogy egyensúlyt hoznak az életedbe. Amikor életünk felborul, energiánk is megcsappan. Ez a csökkent energia pedig azt a káprázatot kelti bennünk, hogy nincs elég időnk semmire, s ez az ördögi kör fogva tart.

Az angyalok azt szeretnék, ha következetesen minden nap meditálnál és mozognál. tudják, hogy ha kiegyensúlyozod a munkát, a kikapcsolódást, a spiritualitást és a családot, akkor teljesebbnek érzed majd magad, és képes leszel az örömre. Ha úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, ne habozz segítséget kérni Istentől és az angyaloktól: ők majd könnyítenek a terheden.

Álmok jelentősége.

Figyelj jobban az álmaidra, mert üzenetet hordoznak. Írj álomnaplót!

Álmaidon keresztül fontos üzeneteket kapsz. Egy-egy felébredéskor biztosan érezted már, hogy álmodban utaztál valahová, vagy valamilyen utasítást kaptál, ám szomorúan kellett konstatálnod, hogy nem emlékszel rá. Miért nem emlékszem az álmaimra? – kérdezed. Álmaid üzenetei sohasem vesznek el teljesen. Beépülnek a tudatalattidba, így magasabb éned bölcsessége és szeretete irányítja cselekedeteidet.

Könnyebben megjegyezheted álmaidat, ha közvetlenül ébredés után leírod őket.

Csak annyit írj le belőlük, amennyi eszedbe jut, a többit az emlékezet magától feltárja. Faggasd gyakran az álmaidat, és vizsgáld meg visszatérő elemeiket, témáikat.

A visszatérő álmok a biztos jelei annak, hogy a magasabb éned és az angyalok szeretnének mondani neked valamit.