2022-09-26

Heti Tarot üzenet (Március 1-7.): Gyógyító erő

Megvan benned az erő mások megsegítésére és gyógyítására.

Ez a kártya azt jelenti, hogy gyógyerővel rendelkezel, amelyre támaszkodva segíthetsz az embereken és az állatokon.

Ez a kártya arra kér, hogy bízz meg gyógyító képességedben. Gyógyítónak lenni annyit tesz, hogy átengedjük magunkon az isteni szeretet áramát, hadd váljék az emberek, állatok vagy helyzetek javára.

Kérd meg angyalaidat, legyenek segítségedre a gyógyító munkában. ők választ adhatnak kérdéseidre, segíthetnek a tanfolyamok megválasztásában, és irányt mutathatnak gyógyítás közben.
Gyógyító erődet önmagadon is alkalmazhatod. Minél jobban bízol a szeretetben, annál átütőbbek gyógyító képességeid. Kérd angyalaidat, hogy mélyítsék el hitedet, meglásd, örömmel lesznek a segítségedre.

Megerősítés: Hála

Gondold végig, kinek és miért tartozol hálával!

A hála megmelengeti a szívet, s hozzásegít a testi-lelki egészséghez.

Írd össze, kinek és minek tartozol hálával, és máris jobban érzed magad. Ilyenkor hála lép a csüggedtség helyre, és minden jobban sikerül majd.
A hála akkora erő, hogy bízvást mondhatjuk, csodákat művel! Mindenkinek jólesik a köszönet. Szívesebben is barátkozunk olyannal, akinek nem esik nehezére a köszönő szó, s készségesebben segítjük. Mikor kimondod, hogy “köszönöm”, és ezt komolyan is gondolod, több okot találsz a hálára.
Aki nem képes a hála érzésére, és folyvást önmagát sajnálja, szűnni nem akaró siralomvölggyé teszi az életét. Fel sem fogja, miért kerülik el nagy ívben, és miért nem kap senkitől ajándékot. Az ilyen ember nem hisz abban, hogy bármit is kaphat az élettől, s ezzel megfosztja magát önnön hatalmától. Aki ezzel szemben az élet áldásait számba véve belátja, mennyi oda van a hálára, felfedezi a mindenség alapvető bőkezűségét.
Minél inkább hiszel az élet “ajándékaiban”, annál több ilyenben részesülsz.

Egy idő után már adni is kívánsz. Ha többet akarsz az élettől, gondolj hálával, amit eddig kaptál. Most már felkészülhetsz arra a számtalan jótéteményre, amiben ezután lesz részed!

error: Védett tartalom!