2021-10-17

Hétvége horoszkópja (január 18. – január 19.): Skorpió hold érzékenységre késztet

Hétvége Horoszkópja

Kos:

A csillagok szerint igazán kalandos hétvégében lesz részed. Lehet, hogy a szeretteiddel vagy a pároddal elutaztok valahova, esetleg izgalmas programon vesztek részt a hét utolsó két napján, amelyeken olyasmit is kipróbálhattok, amit még soha.

Szombaton és vasárnap tele lesz szerelemmel a levegő. Ha kapcsolatban élsz, akkor romantikus hangulatban telhet a hétvége, ezért jól teszitek, ha együtt töltitek az időtöket, hogy ezzel elmélyítsétek a kapcsolatotokat. Amennyiben párt keresel, akkor a barátaid révén ismerhetsz meg valakit.

Bika:

A hétvégén felfokozódnak az érzelmeid, amelyek könnyen elragadhatnak. Ennek lehet jó vége, de rossz is, ha a negatívumokra koncentrálsz, ezért légy óvatos azzal, hogy mit mondasz. Ha van párod, akkor arra ugyanez áll. Ha viszont jó hangulatban leszel, akkor szenvedélyes két naptok lehet.

A jövővel kapcsolatok tervek rögzítésére nem lesz alkalmas a hétvége. Egy közeli szeretteddel összerúghatod a port. Mivel a vita lehetősége szombaton és vasárnap is ott lesz a levegőben, ezért légy óvatos!

Ikrek:

A hétvégén az lesz a legfontosabb, hogy ne dolgozz! Ha lehet, akkor haza se vidd a munkádat, mert kizárólag pihenéssel kellene töltened ezt a két napot! Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy maradj a négy fal között, ugyanis izgalmas felfedezéseket tehetsz és világosan láthatod a jövőddel kapcsolatos terveidet. Szombaton és vasárnap eldöntheted, hogy merre haladj tovább.

A hétvégén érdemes lenne találkoznod egy-két barátoddal, mert nemcsak izgalmas híreket kaphatnál tőlük, hanem megerősítést is az elképzeléseiddel kapcsolatban. Az egyik ismerősödben viszont csalódhatsz a viselkedése miatt.

Rák:

A hétvégén minden úgy alakul, ahogy eltervezted.

Most elkerülnek a váratlan helyzetek, a kellemetlenségek és mindenkivel sikerül találkoznod, akivel akarsz. A ház körüli feladataidra azonban több időt kellene fordítanod, mert lenne néhány dolog, amit eddig halogattál, de most már muszáj lenne elvégezned őket.

A hétvégén egy ismerősöd olyasmit hozhat tudomásodra, amin alaposan megdöbbensz. A legjobb az lenne, ha ebben a dologban pártatlan maradnál és senkinek sem adnád tovább!

Oroszlán:

Ha kapcsolatban élsz, akkor már nagyon várhattad a hétvégét, hogy több időt tölthess a pároddal. Jól teszitek, ha aktívan ápoljátok a kapcsolatotokat ebben a két napban. Például utazzatok el, vagy vegyetek részt egy programon. Így lenne alkalmatok, hogy a jövőtökről beszélgessetek és megoldhatnátok az esetleges problémáitokat.

Függetlenül attól, hogy mivel töltöd a szombatot és a vasárnapot, mindig figyelj az öltözködésedre, nehogy a csinos megjelenésnek az egészséged lássa kárát! Ha könnyelmű leszel, akkor könnyen megfázhatsz, amivel alaposan megnehezítenéd a következő hetedet.

Szűz:

Olyan rossz hírt kaphatsz a hétvégén, ami teljesen lesújthat és beárnyékolhatja a következő napjaidat. Legyen bármiről szó, nem érdemes összetörnöd. Próbáld elrendezni magadban a dolgot! Ha tudsz tenni valamit az ügyben, akkor tedd meg, de akkor engedd el, ha nem tudsz javítani rajta!

Ettől eltekintve kellemes élményekben lehet részed a hétvégén, amiért a barátaidnak vagy a párodnak lehetsz hálás. Ne légy elutasító a szeretteiddel, ne morogj miattuk, hanem örülj, amiért próbálnak gondoskodni arról, hogy jól érezd magad.

Mérleg:

Mozgalmasnak ígérkezik a hétvégéd, aminek két napjában sokat találkozhatsz a barátaiddal, izgalmas összejöveteleken vehetsz részt és olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akikkel olyan kapcsolatba kerülhetsz, amely később előnyös lesz.

Emellett a hétvégén több barátod is tőled kérhet segítséget vagy tanácsot. Ebben a helyzetben légy őszinte és olyan tanácsot adj, amit alaposan megfontoltál, viszont ne felejtsd el, hogy nem kötelező mindenki bajával neked foglalkoznod! Már csak azért se töltsd a hétvégédet mások problémáinak megoldásával, mert a saját életedben is van néhány fontos döntés, amivel foglalkoznod kell!

Skorpió:

A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy alaposan megerősítsd az önbizalmad. Lehet, hogy történni fog valami, aminek következményeként sokkal jobban fogsz bízni a személyes varázsodban.

A hét utolsó két napján romantikából és szeretetből sem szenvedsz majd hiányt. Ennek hatására sok pozitív megerősítést kaphatsz a családodtól és a párodról. Emellett a jövőddel kapcsolatban kaphatsz lehetőségeket, és eldöntheted, hogy merre folytatod az életedet. Ez a választás nehéz lesz, éppen ezért jó hír, hogy nem kell a hétvégén döntened.

Nyilas:

Ezen a hétvégén kifejezetten élénk álmaid és benyomásaid lehetnek, ezért megfordulhat a fejedben, hogy talán látod, érzed a jövőt. Ezekre figyelj oda, mert valóban értékes üzeneteket, előrejelzéseket kaphatsz! Akár olyan ember segítségét is kérheted, aki ért az álomfejtéshez, vagy tudhatja, hogy mi történik veled.

Emellett a hétvégén hajlamos lehetsz túlhajtani magad. Lehetőleg ne dolgozd végig ezt a két napot, és a pörgést, esetleg a bulizást se vidd túlzásba, mert neked is szükséged van pihenésre! A hétvégén kerüld a szélsőséges viselkedést!

Bak:

Ha vannak anyagi problémáid, akkor azokra megoldást találhatsz a hétvégén. Az sem kizárt, hogy kapsz egy kiváló ajánlatot, amire hiba lenne nemet mondanod. Szombaton és vasárnap rájöhetsz, hogy hogyan valósítsd meg az ötleteidet és miképpen léphetnél előrébb az életben.

Mindemellett egy mentor, esetleg spirituális mester is megjelenhet, hogy segítsen téged és megossza veled a bölcsességét, tippjeit és tapasztalatait, amelyek által akár az egész életedet megváltoztathatnád.

Vízöntő:

Sajnos egy rossz hír árnyékolhatja be a hétvégédet. Habár ez a dolog alaposan elkedvetleníthet, depresszióba azért ne ess miatta! Próbáld elrendezni magadban a dolgot! Amennyiben képes vagy javítani rajta, akkor cselekedj, de akkor hagyd, ha tehetetlen vagy!

A barátaid vagy a párod gondoskodni fog arról, hogy kellemes élményekben legyen részed a hétvégén. Ők próbálnak gondoskodni arról, hogy jól érezd magad, ezért ne légy elutasító és morcos velük!

Halak:

Csodálatos élményekben lesz részed a hétvégén, amire nagy szükséged is van, hiszen mostanában minden kicsit untat és beleszürkültél a mindennapokba. A barátaid, és a párod, ha van, gondoskodni fog arról, hogy kikapcsolódj, új ingerek érjenek és jól szórakozz.

A hét utolsó két napján új dolgokat próbálhatsz ki, esetleg többed magaddal elmehetsz kirándulni, de még akkor is jól érezheted magad, ha otthon maradsz, ahol kényeztetni és szeretni fognak. Ha már a szeretteid ennyire próbálnak a kedvedre tenni, akkor azt ne kritizálással köszönd meg, hanem légy hálás, mert különben joggal vádolnának azzal, hogy neked semmi sem felel meg.