2023-05-30

Hétvégi Angyali áldása (március 25-26.): Vezetésre születtél.

Arra szólít az Ég, hogy vállalj vezető szerepet egy fontos ügy érdekében.

Valószínűleg máris sejted, hogy vezetésre termettél, aki másokat is segítségre ösztönözhet.

Még ha nem is gondolsz magadra így, bízz abban, hogy ez a kártya világos jeladás: kiválasztattál erre a szerepre.

Imádkozz Istenhez, Szent Johannához meg a többi szenthez és angyalhoz, akik világos útmutatással látnak el, hogyan lehetsz a legsikeresebb vezető. Isten által vezérelt tetteid és szavaid másokat is hasznos munkálkodásra serkentenek majd.

Egy vezető akkor szolgálja a legjobban a közös ügyet, ha példát mutat.

Élj hát úgy, hogy mások csodálják emberségedet és lelkierődet.

Megerősítés: Energiamunka!

Angyali útmutatás Neked.

Az élet gyakran felvillanyozó, hiszen valódi esszenciája az energia.

Tested egy rendkívüli energiamező, amely pozitívan reagál a szeretetteljes bánásmódra. Kezed és szíved működésbe lép, hogy gyógyító energiát adhass szeretteidnek és klienseidnek.

Ezt a lapot azért húztad, mert az angyalok úgy vélik, hasznodra válhat, ha energiával dolgozol, mint a reiki vagy a csi kung során. Ha kapcsolatba lépsz a helyi holisztikus egészségügyi központtal, képzett orvosra lelhetsz.

Az angyalok azt tanácsolják, vágj bele egy kezelésbe, amelynek a során energiával gyógyítanak.

Ez a kártya az angyalok azon üzenetét is hordozza, hogy életcélod mások energiákkal való gyógyításával függ össze. Ha már van ilyen képesítésed (vagy azt az útmutatást kaptad, hogy hasonló képesítés után nézz), akkor ez a lap annak a jele, hogy jeleskedni fogsz ezen a téren.

Tisztítsd meg otthonod, környezeted energiáit. Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, így rendszeresen meg kell tisztítanod magadat minden olyan energiától, amelyet esetleg magadba szívtál.

Vonj védőpajzsot magad köré úgy, hogy magad elé képzeled, amint fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled körbe magad.

Vegyél részt energiagyógyító tanfolyamokon.

error: Védett tartalom!