2023-11-29

Hétvégi Angyalkártya (március 10-12.): Húzz a Szerelem angyalainak jóskártyáiból.

Megtudod végre, hogy mit ígérnek a csillagok szerelmi életed terén?

Lesz-e párod a közeljövőben vagy sem? Lesz-e stabil és érzelem gazdag párkapcsolatod, vagy sem?

Első lap: Maradj derűlátó a szerelmi életeddel kapcsolatban!

A pozitív gondolkodás és a hit szerelmet hozhat számodra.

A szerelem angyalai azért küldik neked ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: komoly befolyással bírsz szerelmi életed minőségére. Ha az utóbbi időben panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál, akkor az angyalok azt az útmutatást küldik neked, hogy válts optimistább nézőpontra. Ha a romantikus reményeid többszörösen is meghiúsultak, még akkor is van rá okod, hogy megőrizd a hitet, miszerint az igaz szerelem a tiéd lehet… ha hiszel benne!

Még ma tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív módon megjelenítsd azt a szerelmi életet, amelyre vágysz. Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, kezdd azzal, hogy vizualizálod, amint szerelmi boldogságban és elégedettségben élsz.

Lásd magad előtt és képzeld el, hogy egy csodálatos partnerrel vagy együtt, aki megtestesíti a számodra fontos tulajdonságokat. Képzeld el, hogy ő is nagyra becsül és szeret téged.

Listákat írhatsz és naplót vezethetsz az érzéseidről, reményeidről, vágyaidról és szándékaidról. Emellett készíthetsz egy “álomtablót” is, egy kartonra felragasztva a szerelmi életed céljaival kapcsolatos képeket és szavakat, mondatokat.

Minden nap pozitív szándékkal nézz erre az álomtablóra, és kövess minden belső útmutatást, amely arról szól, hogy az álmaiddal kapcsolatban cselekedj.
Pozitív szemléleted fizikailag és energetikailag is vonzóbbá tesz, ami határozottan segíteni fogja önbizalmadat és ezen keresztül a másokhoz fűződő kapcsolatodat is.

Második lap: Talán ő az igazi?

Már találkoztál azzal a romantikus társsal, akit keresel. (vagy online kommunikáltál már vele)

Ez a mágikus kártyalap azt jelzi, hogy már találkoztál azzal az emberrel, akit romantikus társként keresel. Talán már kapcsolatban vagy vele. A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, mert úgy tűnik, nem ismered fel, vagy nem élvezed teljességében a vele és a kapcsolattal összefüggő lehetőségeket.

Időnként előfordulhat, hogy nem veszünk észre valakit, akit nekünk szánt a sors, mert más elképzelésünk van párunk kinézetéről vagy viselkedéséről. Szánj rá egy pillanatot, és gondold át, ki lehet ez az ember. Valószínűleg az első ember lesz, aki eszedbe jut.
Ezután hívd be a szerelem angyalait az álmaidba, amint lefekszel. Kérd őket, hogy adjanak nagyon világos információkat szerelmi partneredről (akár jelenlegi kapcsolatodban, akár egy jövőbeli kapcsolatban).

Alvás közben nyitottabb vagy az angyali útmutatásra. Amikor felébredsz, talán nem emlékszel az álmaidra, de tisztábban érzed majd a szerelmet és a kapcsolatot. Tegyél meg bármit, amire elhivatottságot érzel belső útmutatásod alapján, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem áll kapcsolatban a szerelmi életeddel. Bízz benne, hogy az angyalok élvezetnek ahhoz a személyhez, akire vágysz.

Harmadik lap: Romantikus érzések.

Az érzéseid valódiak, érdemes feltárni azokat.

A szívedben érzett izgalom a szerelem dalát jelképezi, és ez a dal téged szólít. Ez a lap azt az útmutatást adja számodra, hogy kövesd az érzéseidet. Talán találkoztál valakivel, akitől megdobbant a szíved, és kíváncsi voltál, vajon érdemes-e ezzel a kapcsolattal foglalkozni. E lap szerint a válasz: igen. Tegyél lépéseket: flörtölj, hívd randevúra az illetőt, vagy tudasd vele az érzéseidet.

Ha az utóbbi időben arra vágytál, hogy több romantika legyen az életedben, ez a lap azt jelzi, hogy vedd kezedbe az irányítást, és teremtsd meg azt a romantikát. Például “elcsábíthatod” magad úgy, hogy megajándékozod magad egy kényeztető masszázzsal vagy pedikűrrel, ajándékot veszel magadnak, vagy megnézel egy romantikus filmet.

Az is lehetséges, hogy aktívan törekszel a romantikára, és vonzod azt. Először erősítsd meg, hogy a szerelem már benned él.

Egy társ bizonyosan felszínre hozza ezeket az érzéseket, amelyek azonban lehetőségként eddig is benned éltek. Minél többször megerősíted a következőt: “Szerelemmel szeretnek”, annál inkább bevonzod ezt az állapotot.

Bizonyos esetekben annak jeleként kapod ezt a lapot, hogy készen állsz egy új kapcsolatra. Ekkor arra vonatkozó útmutatást ad, hogy tegyél lépéseket, például vedd észre, hogy kik a lehetséges partnerek azok közül, akikkel találkozol, és gyakran járj olyan helyekre ahol ilyen személyek megfordulhatnak (ezek lehetnek a hobbijaiddal vagy az érdeklődési köröddel kapcsolatos helyszínek).