2021-10-17

Hétvégi Angyaltarot (április 17-18.): Legyél tisztában a vágyaiddal

Útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából.

Céljaid Lebegjenek a szemed előtt rendületlen hittel, vággyal.

Tudd, hogy mint mindenki más, te is a legjobbat érdemled.

Isten mindenkinek jólétet és bőséget akar. A részedet kérted az örökségből azzal, hogy tiszta mentális képet alkottál a vágyaidról. Nyugodtan képzeld el, hogy a vágyad már valóra vált, és éld át a vele járó érzelmeket és testi érzeteket. Ne aggódj a hogyan miatt: a Teremtő végtelen teremtőképessége és ötletessége folytán időben eléd fogja tárni. Egyszerűen kövesd a benső hangodat, hogy társteremtője legyél az isteni vágynak. Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárja a sors.

Megerősítés: Hatalmas erő és könyörület van benned.
A kedvesség és a megértés, melyet másoknak adsz, áldott ajándék. Ugyanakkor épp ilyen fontos, hogy saját magaddal is gyengéden bánj. Talán találsz magadban néhány olyan tulajdonságot, ami miatt aggódsz vagy türelmetlenné válsz. Azonban minden ember Isten gyermeke. Tulajdonságaid szeretettel és könyörülettel való egyensúlyba állítása az, ami megtanít arra, hogyan mutasd meg ugyanezeket a tulajdonságokat a téged körülvevő embereknek.
Sokkal erősebb vagy, mint hiszed.

A helyzet melyben most találod magad, nagyon finom és érzékeny megközelítést igényel. Ariel arkangyal segít hogy bármilyen kihívással szemben erős maradj.